Nakon tačno godinu dana i oko 7500 km došlo je vreme da se menja ulje i filteri. Prošle godine sam sipao Seleniu 20K u nadi da će malo da se smanji potrošnja ulja ali to se nije desilo. Plavog dima na auspuhu nema, antifriz je čist, filter vazduha je suv kao barut, pretpostavljam da ga ubijaju kratke relacije i to što masti na semerinzima odozdo.
Enivej evo je Selenia 20K nakon godinu dana:

Ovog puta jeftinija varijanta:

Filter ulja me namučio baš, obično se to ne događa kada sam radim servise jer ja dobro nauljim gumicu na filteru i filter zavrćem rukom, ali ovaj put je baš zapekao:

Filter vazduha je kao što rekoh suv kao barut:

Idemo dalje. Krajem decembra će biti 4 godine kako se družimo i pošto nam se porodica naglo povećala nameravao sam da uzmem ženi neki karavan ali on neda Lanciu i tu je kraj raspravi tako da ćemo se družiti još koju godinu
Enivej evo je Selenia 20K nakon godinu dana:
Ovog puta jeftinija varijanta:
Filter ulja me namučio baš, obično se to ne događa kada sam radim servise jer ja dobro nauljim gumicu na filteru i filter zavrćem rukom, ali ovaj put je baš zapekao:
Filter vazduha je kao što rekoh suv kao barut:
Idemo dalje. Krajem decembra će biti 4 godine kako se družimo i pošto nam se porodica naglo povećala nameravao sam da uzmem ženi neki karavan ali on neda Lanciu i tu je kraj raspravi tako da ćemo se družiti još koju godinu

Comment