Hvala!
Fiat Idea 1.4 16v
Collapse
X
-
Počeo preključe da štuca, i ugasi se, upalim ga, radi kao na 3 klipa pa dođe sebi. Mislio sam bobina, ali nije.
Ovo su greške. Izdžekao prvu sondu, zapekao džek jedva sam odvojiо, malo očistio i sada radi ok, ali ima drugi problem, opet ne pali iz prve zeza ga ponovo pumpa goriva. Vratio sam ga kod majstora, kaže nema problema rešićemo.... Samo gubim vreme.
Comment
-
-
Auto gotov, testirana pumpa goriva, pritisak, sve u redu. Kada je majstor mislio da odustane, kaže koliko ti je staro gorivo u rezervoaru? Kada razmislim matorooo. Ispraznio rezervoar, nasuto novo gorivo, auto radi kao metak. Ovo je moja krivica, treba nekad voziti i na bezin i potrošiti ga a ne samo paliti. Doduše bio je na rezervi. Vozio ga juče 110 km, pola benzin, pola gas, pali, radi, lepo ide.
Comment
-
-
3 do 4 meseca bez aditiva je neki maksimum, ako se neće potrošiti ne treba sipati previše da ne stoji...Imao sam nekoliko takvih primera u praksi, jedan extrem je sipao 100+ u grčkoj i čuva ga da se nadje... Na proleće sledeće godine auto radi kao tenk, dimi, ne sastavlja. Pitam ga što si došao kod mene kad treba generalnu da radiš, kaže čovek ali na gas ne dimi tako... Ma daj, prebaci na gas, potroši ostatak benzina i auto proradi najnormalnije
Došli smo do zaključka da je gorivo matoro i propalo na žalost...
Comment
-
-
Pre nekoliko godina kupio sam auto u septembru. Po servisnim podacima, a i slikama i podacima iz holandskog oglasa, auto je stajao od januara bez vožnje. Ako je i paljen, nije dugo radio jer je do mene stigao sa istim stanjem goriva u rezervoaru kao što je na slici u oglasu - malo preko pola.
Motor je radio savršeno, bez ikakvih problema. Kada sam sipao novo gorivo nije se primetila baš nikakva razlika. Motor je 2.0 turbo benzinac.
Imam i radikalniji primer, ali je u pitanju motor sa karburatorom - golf I 1.1. Auto je stajao sa gorivom u rezervoaru od 1993. do 1996. Nakon popravke radio bez ikakvih problema...
Comment
-
-
Rezime, ovaj jeste palio ali uz verglanje (pricamo o stanju posle zamene pumpe goriva). Nije palio iz prve kao sto sad pali, vec iz druge ili trece. Kada upali na benzin radio je.
Idem na more iduce nedelje, sipacu u rezervoar aditiv za ciscenje sistema (mada im nesto posebno ne verujem) i preci nesto km na bezin da se to malo "pročisti".
Uglavnom nemam više problema, kako okrenem kljuc pali iz prve.
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Comment
-
Comment