Fiat Idea 1.4 16v
Collapse
X
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Dok je bilo toplije vreme redovno sam ga nanosio tako da je bilo više slojeva. Onda nisam nanosio neko vreme uhvatilo me više kiša i nešto ga nisam ni prao ali i dalje je zaštita držala. Posle autoputa po kiši do Čačka i nazad zaštita (govorimo o kapljicama vode koje se stvaraju i klizanju vode) je popustila ispod lajsni, i praktično je nestala. Ostatak auta je držao. Naneo sam ponovo. Znači , quick detaileri su brza zaštita, ali kratkotrajna. Njihova prednost je brza aplikacija, auto sija ima zaštitu, ali ga je neophodno nanositi redovno, što i nije neki problem. Leti ta zaštita traje dugo, ako se auto samo pere i nema nekih kiša. U jesen, kada je vlažno trajnost je mesec dana i to je to.
Comment
-
-
Ovako je kod mene posle par pranja u samouslužnim ali bez voska i nekoliko kiša. Samo sam jednom naneo početkom septembra. Ne znam kolika treba da bude spoljna minimmalna temperatura da bi mogao ponovo da ga nanesem. Nepiše u uputstvu...
Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока
Comment
-
-
Bitno je da je iznad nule. Npr sonax kada ga naneses, mora malo da se osusi, ispari, onda ga uglancas drugom mf krpom. Kada je hladnije to će trajati duže, ali može, ja sam radio na par stepeni iznad nule. Treba samo volja na toj temperaturi.
Meni nije problem, pomoćnik je uvek tu... Jeste da traje tri puta duze ali nas dvojica uradimo posao :-)
Comment
-
-
Originally posted by URKE 80 View PostKako ti se drži Sonax shine?
Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Comment
-
Comment