eto, moj prvi nov - ali baš nov.
1. do 15k€ (za dlaku, 15.7k total)
2. 130 - 150 ks (128ks)
3. 5 ili više god garancije
4. limuzina
5. švaba ili žuti, uz prednost švabama
ne samo da je sve neophodno ispunio, već je u mnogo čemu i iznad mojih očekivanja.
potpuno sam razočaran ponudama švaba, precenili su se, tj. možda oni i nisu, ali ovi naši koji ih valjaju sigurno jesu.
bez 20k ne možeš krštenog švabu naći.
a najveće neprijatno iznenađenje je po meni bila škoda, do skoro pristupačan auto, odvalili su cene.
u principu, vrlo brzo nakon zivkanja svih dilera, shvatio sam da nemam nikakvu dilemu, jedino elantra potpuno ispunjava sve što tražim.
tu kreće pitanje motora, ukratko, svi govore dizel, a moja matematička kalkulacija kaže - tng.
imate detaljnije o tome na mojoj prethodnoj tng vs dizel temi.
i izaberem benzinac atmosferac 1.6 128ks
tng ugrađuje neki paneag po ugovoru sa hyundai da bi se zadržala garancija.
i eto, 100 km za sada, nije neka kilometraža, ali ja sam je*eno prezadovoljan.
kako ide, kako se vozi, kakav je manuelni menjač, paket opreme …
ako treba da biram nešto što bih voleo da je drugačije, verovatno jedina stvar bi bila: žao mi je što nemam start dugme.
svakako udobniji lepši i atraktivniji auto nego oktavija (1.6 dizel) koju firma gde radim uzima za službena, a firmu, sa svim (nama nedostižnim) lojaliti popustima košta 17k€, i to prošle godina pre 2019 poskupljenja.
e da, možda obraćam pažnju što je imam, ali ne sećam se da sam ih viđao do decembra.
prvi put sam je video, i zapala mi za oko kada je pored mene jedna bila jedno jutro na parkingu.
ovih dana, mislim da ih baš dosta ima.
ne prođe vožnja od 10 min da jednu ne vidim.
dobro je to, valjda, zbog rezervnih delova na otpadu
slike

pitajte ako vas nešto interesuje
prvi put u životu, neću da umerem da nov nisam kupio.
a ako ga ne kupim sada, sigurno neću kad decu na fakultet u inostranstvo šaljem.
verovatno prva i jedina prilika, mada, ko zna šta život nosi.
zašto baš ovaj auto? pa izabrao sam ga jer je jedini ispunio sve neophodne uslove:a ako ga ne kupim sada, sigurno neću kad decu na fakultet u inostranstvo šaljem.
verovatno prva i jedina prilika, mada, ko zna šta život nosi.
1. do 15k€ (za dlaku, 15.7k total)
2. 130 - 150 ks (128ks)
3. 5 ili više god garancije
4. limuzina
5. švaba ili žuti, uz prednost švabama
ne samo da je sve neophodno ispunio, već je u mnogo čemu i iznad mojih očekivanja.
potpuno sam razočaran ponudama švaba, precenili su se, tj. možda oni i nisu, ali ovi naši koji ih valjaju sigurno jesu.
bez 20k ne možeš krštenog švabu naći.
a najveće neprijatno iznenađenje je po meni bila škoda, do skoro pristupačan auto, odvalili su cene.
u principu, vrlo brzo nakon zivkanja svih dilera, shvatio sam da nemam nikakvu dilemu, jedino elantra potpuno ispunjava sve što tražim.
tu kreće pitanje motora, ukratko, svi govore dizel, a moja matematička kalkulacija kaže - tng.
imate detaljnije o tome na mojoj prethodnoj tng vs dizel temi.
i izaberem benzinac atmosferac 1.6 128ks
tng ugrađuje neki paneag po ugovoru sa hyundai da bi se zadržala garancija.
i eto, 100 km za sada, nije neka kilometraža, ali ja sam je*eno prezadovoljan.
kako ide, kako se vozi, kakav je manuelni menjač, paket opreme …
ako treba da biram nešto što bih voleo da je drugačije, verovatno jedina stvar bi bila: žao mi je što nemam start dugme.
svakako udobniji lepši i atraktivniji auto nego oktavija (1.6 dizel) koju firma gde radim uzima za službena, a firmu, sa svim (nama nedostižnim) lojaliti popustima košta 17k€, i to prošle godina pre 2019 poskupljenja.
e da, možda obraćam pažnju što je imam, ali ne sećam se da sam ih viđao do decembra.
prvi put sam je video, i zapala mi za oko kada je pored mene jedna bila jedno jutro na parkingu.
ovih dana, mislim da ih baš dosta ima.
ne prođe vožnja od 10 min da jednu ne vidim.
dobro je to, valjda, zbog rezervnih delova na otpadu

slike
pitajte ako vas nešto interesuje
Comment