Moja vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Horsepower
    CBC Senator XXL
    • 29.12.2005
    • 2000

Moja vozila

Mustang

F-150

• M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Cao i dobrodosao.
    Vozila su ti super.
    Kako si nas pronasao
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Horsepower
      CBC Senator XXL
      • 29.12.2005
      • 2000

Hvala.

426 Hemi, koga znam sa drugih foruma, mi je rekao za ovaj sajt.

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Ameri u naletu! Samo napred!

Comment

• DC2R
          CBC Senator XXL
          • 06.12.2005
          • 334
          • Perth Australia

lepo nema sta pogotovo kamionet, a trebao si i mustanga da uzems sa 8 cyl

Comment

• Horsepower
            CBC Senator XXL
            • 29.12.2005
            • 2000

Mustanga sam dobio za rodjendan tako da nisam birao. Bio je dosta jeftin ($14,000). V8 bi me kostao daleko vise.

Comment

• Dutchman
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 741
              • Vracar centar sveta

Caos pozdrav za Amere ... poshto se lozim da kupim pikap ali sa 4 sedishta zanima me cena F150 ili F350 u americi (tvom kraju) tipa do 3 godine star. Ortak je skoro bio i novi su bili dzaba neki family paket ...

unapred hvala na odgovoru ...

inache ja sam izmedju ostalog i ponosni vlasnik GMC Rally ST V8 5.7L u kome mogu slobodno reci se ludovalo extra
              Prevelika slika u potpisu!

Comment

• Horsepower
                CBC Senator XXL
                • 29.12.2005
                • 2000

Originally posted by Dutchman
                Caos pozdrav za Amere ... poshto se lozim da kupim pikap ali sa 4 sedishta zanima me cena F150 ili F350 u americi (tvom kraju) tipa do 3 godine star. Ortak je skoro bio i novi su bili dzaba neki family paket ...

unapred hvala na odgovoru ...

inache ja sam izmedju ostalog i ponosni vlasnik GMC Rally ST V8 5.7L u kome mogu slobodno reci se ludovalo extra
                Puno zavisi od motora ispod haube, 6.0L PowerStroke dizel je najskuplji, ali i najbolji, ne samo Ford nego inace pickup. Cene ti ovako napamet ne mogu reci jer mnogo toga zavisi. Motor, oprema, velcina kabine, velicina prikolice ... Ja sam moj uzeo letos kad su nudili taj family paket (employees discount). Cena mu je bila $29,000 i ja sam ga spustio na $21,000. Motor je 4.6L V8, nije preterano jak, ali vuca mu je dobra i bez problema mogu da vucem camac ili slicno. Ima 4 vrata, sedista ima nazad, 6-7 odraslih ljudi bez problema sedne u njega. Dosta je velik, mada postoji i veca verzija F-150 ali onda je naravno skuplja.

Evo slike da ti pokazem vecinu kabine i prikolice

Comment

• Dutchman
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 741
                  • Vracar centar sveta

Bruka ... Uh moram da skupljam kesh pod hitno....

Meni odgovara i najslabija verzija i zbog potroshnje a i zbog registracije...
                  Pretpostavljam da su polovni par godina stari mnogo povoljniji

Comment

• Horsepower
                    CBC Senator XXL
                    • 29.12.2005
                    • 2000

Pa nebi bas rekao. Ja kad sam uzimao pickupa nisam planirao novog nego polovnog. I svuda gde sam gledao (Ford F-150, Chevy Silverado ...) 3-4 godine stari sa po 70,000-80,000 milja pa kostaju $17,000+, a ja sam novog dobio za $21,000. Istina, ja sam kupio svog za vreme ogromnih popusta, sada bi identicnog kao moj novog mogao uzeti za $25,000-$26,000. Ako uzimas 4x2 onca ce te izaci $2,000-$3,000 jeftinije.

A ako neplaniras vuci nesto tesko ili voziti nesto tesko u prikolici, onda obrati paznju i na one manje pickupe tipa Ford Ranger, Chevrolet Colorado, Dodge Dakota, Nissan Frontier, Mazda B-Series ...

Comment

• Dutchman
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 741
                      • Vracar centar sveta

Pa Dakotu sam gledao ... ali 150 je bruka ... mad mi ortak poslo slike njegove nove igrachke F650 poshto zivi u kanadi i mogu ti reci da vecu perverziju nisam video... meni treba da povuche gliser od 700kila i eventualno u njega da stavim 500kila materijala... ali ipak lepshi i veci je 150 od Rengera npr

Hvala u svakom sluchaju...

Comment

• SAAB PoWeR
                        CBC Senator XXL
                        • 26.04.2005
                        • 1394
                        • tu iza coska(Milwaukee USA)

ispravka powerstork je 7.3 litara dizel motor
                        inace najeftiniji su na westu
                        california ,utha , idaho,oregon
                        Dutchman
                        ako hoces nesto od forda moja preporuka je F250 dizel najbolji truck ikad napravljen
                        naravno tu je dodge sa cuminus motorom ali on puno vise trosi i novi motor je krs zivi nesto su ameri zeznuli posto ova novi dolazi sa DOHC verzijom i neje napravljen kako treba dok ford i dalje koristi svoj powerstrok dizel motor je jako tih za svoju velicinu ali moze da povude da nepoverujes
                        ja sam ih iz kamiona vidjao kako vuku prikolicu koja je natovarena sa 7 auta i pice od sale
                        ako ga neces za rad samo za kuliranje dignes ga koi inc nacis vece gume bude prava grdosija
                        OVO JE ZA TEBE DUTCHMAN

_Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Horsepower
                          CBC Senator XXL
                          • 29.12.2005
                          • 2000

7.3L jeste PowerStroke diesel (bolje receno BIVSI PowerStroke diesel, jer ne postoji posle 2003), ali je 6.0L takodje PowerStroke diesel kao i novi 6.4L PowerStroke diesel koji ce se pojaviti na trzistu za 2007 godinu.

Dutchman, tebi bi preporucio 1992-1996 F-350 diesel. Veliki su, vuca odlicna, kvalitetniji su nego novi modeli (F-Series posle 1996 nije ono sto je nekad bio), mogu vecno trajati.

Comment

• SAAB PoWeR
                            CBC Senator XXL
                            • 26.04.2005
                            • 1394
                            • tu iza coska(Milwaukee USA)

hm nisam to znao
                            ovi stariji mu nebi valjali
                            ustvari za europu nebi ni jedan valjao zato jer trose skoro ko i v8 benzinci ti truckovi su napravljeni da se radi sa njima a ne stredi
                            stariji imaju spore a jake diferenciale tako da puno vise trose nego noviji
                            _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Horsepower
                              CBC Senator XXL
                              • 29.12.2005
                              • 2000

Bas tako, za Evropu nijedan pickup nije zgodan jer su preveliki i trose puno. Ja sam letos po Beogradu jedva vozio Skodu Feliciju, pickupa nema sanse da bi mogao da vozim tamo.

Comment

Working...
                              X