Caos pozdrav za Amere ... poshto se lozim da kupim pikap ali sa 4 sedishta zanima me cena F150 ili F350 u americi (tvom kraju) tipa do 3 godine star. Ortak je skoro bio i novi su bili dzaba neki family paket ...
unapred hvala na odgovoru ...
inache ja sam izmedju ostalog i ponosni vlasnik GMC Rally ST V8 5.7L u kome mogu slobodno reci se ludovalo extra
Caos pozdrav za Amere ... poshto se lozim da kupim pikap ali sa 4 sedishta zanima me cena F150 ili F350 u americi (tvom kraju) tipa do 3 godine star. Ortak je skoro bio i novi su bili dzaba neki family paket ...
unapred hvala na odgovoru ...
inache ja sam izmedju ostalog i ponosni vlasnik GMC Rally ST V8 5.7L u kome mogu slobodno reci se ludovalo extra
Puno zavisi od motora ispod haube, 6.0L PowerStroke dizel je najskuplji, ali i najbolji, ne samo Ford nego inace pickup. Cene ti ovako napamet ne mogu reci jer mnogo toga zavisi. Motor, oprema, velcina kabine, velicina prikolice ... Ja sam moj uzeo letos kad su nudili taj family paket (employees discount). Cena mu je bila $29,000 i ja sam ga spustio na $21,000. Motor je 4.6L V8, nije preterano jak, ali vuca mu je dobra i bez problema mogu da vucem camac ili slicno. Ima 4 vrata, sedista ima nazad, 6-7 odraslih ljudi bez problema sedne u njega. Dosta je velik, mada postoji i veca verzija F-150 ali onda je naravno skuplja.
Pa nebi bas rekao. Ja kad sam uzimao pickupa nisam planirao novog nego polovnog. I svuda gde sam gledao (Ford F-150, Chevy Silverado ...) 3-4 godine stari sa po 70,000-80,000 milja pa kostaju $17,000+, a ja sam novog dobio za $21,000. Istina, ja sam kupio svog za vreme ogromnih popusta, sada bi identicnog kao moj novog mogao uzeti za $25,000-$26,000. Ako uzimas 4x2 onca ce te izaci $2,000-$3,000 jeftinije.
A ako neplaniras vuci nesto tesko ili voziti nesto tesko u prikolici, onda obrati paznju i na one manje pickupe tipa Ford Ranger, Chevrolet Colorado, Dodge Dakota, Nissan Frontier, Mazda B-Series ...
Pa Dakotu sam gledao ... ali 150 je bruka ... mad mi ortak poslo slike njegove nove igrachke F650 poshto zivi u kanadi i mogu ti reci da vecu perverziju nisam video... meni treba da povuche gliser od 700kila i eventualno u njega da stavim 500kila materijala... ali ipak lepshi i veci je 150 od Rengera npr
ispravka powerstork je 7.3 litara dizel motor
inace najeftiniji su na westu
california ,utha , idaho,oregon
Dutchman
ako hoces nesto od forda moja preporuka je F250 dizel najbolji truck ikad napravljen
naravno tu je dodge sa cuminus motorom ali on puno vise trosi i novi motor je krs zivi nesto su ameri zeznuli posto ova novi dolazi sa DOHC verzijom i neje napravljen kako treba dok ford i dalje koristi svoj powerstrok dizel motor je jako tih za svoju velicinu ali moze da povude da nepoverujes
ja sam ih iz kamiona vidjao kako vuku prikolicu koja je natovarena sa 7 auta i pice od sale
ako ga neces za rad samo za kuliranje dignes ga koi inc nacis vece gume bude prava grdosija
OVO JE ZA TEBE DUTCHMAN
7.3L jeste PowerStroke diesel (bolje receno BIVSI PowerStroke diesel, jer ne postoji posle 2003), ali je 6.0L takodje PowerStroke diesel kao i novi 6.4L PowerStroke diesel koji ce se pojaviti na trzistu za 2007 godinu.
Dutchman, tebi bi preporucio 1992-1996 F-350 diesel. Veliki su, vuca odlicna, kvalitetniji su nego novi modeli (F-Series posle 1996 nije ono sto je nekad bio), mogu vecno trajati.
hm nisam to znao
ovi stariji mu nebi valjali
ustvari za europu nebi ni jedan valjao zato jer trose skoro ko i v8 benzinci ti truckovi su napravljeni da se radi sa njima a ne stredi
stariji imaju spore a jake diferenciale tako da puno vise trose nego noviji
Bas tako, za Evropu nijedan pickup nije zgodan jer su preveliki i trose puno. Ja sam letos po Beogradu jedva vozio Skodu Feliciju, pickupa nema sanse da bi mogao da vozim tamo.
Comment