Toyota Auris

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Toyota Auris

Kupih je u septembru 2017 sa citavih 61k km 1.6, 132 ks, decembrar 2012. Kako je bila na M+S, u aprilu 2018 sam kupio Letnje Fulde koje su super tihe i udobne. Kako sam do sada stigao do citavih 68k km, za par dana ce biti prodata - malo bzvz da se gubi vrednost na toliko malo voznje. Pa, eto da vidite i to vozilo. Fin, udoban, nije neki sportista, ali je ekonomista, u BG tesko da predje 7,5 lit kada se vozi kako on kaze, po onim strelicama za saltanje.

Uz gume, investirao sam u metlice brisaca, jednu sijalicu i 1 servis.

Attached Files
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Comment

• sErGiO
      Moderator
      • 30.01.2007
      • 2769
      • Neko selo pored Beogr
      • Alfa Romeo 156SW

Stvarno je šteta što se ne vozi takav auto. Koliko će da košta otprilike nekog budućeg vlasnika to zadovoljstvo?

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

a na oglas stavio tri fotografije, u mraku, sa terase. Mrzelo ga da silazi do auta
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

I ove sam napravio da saljem onima van bg koji su zvali. Sta da se slika, kada je kao nov. U svakom slucaju, cena malo spustena i prodat je (preko 9). Sledi nabavka nekog jeftinijeg koji ce napraviti manji gubitak vrednosti protokom vremena.

Comment

Working...
          X