Peugeot 307 2.0 HDI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pro FX-Sniper
    CBC Senator XXL
    • 11.01.2010
    • 14410
    • Medakovic
    • Alfa-Brera

Peugeot 307 2.0 HDI

Da ne davim puno...od pre 3, 4 meseca imam probleme na autu. Auto podize temperatutu skoro do maksimuma na nekim uzbrdicama, trza s vremena na vreme, a zna veoma cesto da upali gresku na ESP i nakon toga da se ugasi. Nece odmah da upali, nego treba par minuta. Ove stvari su veoma izrazajne kada su velike vrucine. Takodje radna temperatura na ovom autu je uvek blizu 110 stepeni. Majtor kaze da je to normalno, dok po meni nije, ali ajde...ko sam ja pa da znam bolje od njega. Takodje na velikim vrucinama, klima se iskljuci na 20-ak sekundi i posle se opet upali normalno.

Bio kod 6 ili 7 majstora. Svaki ga je stavio na kompjuter i kazu da mu nije nista, tj. da ne znaju o cemu se radi. Da li je neko imao slicnih problema ili mozda zna u cemu je stvar. Samo da napomenem da je kupljen potpuno novi hladnjak pre dva ili tri meseca.

Da nije mozda papucica gasa u pitanju, jer recimo kad pocne da trza auto, ja je pustim na kratko pa opet dam gas i nakon toga je ok...ali samo na kratko....mozda na nekih 20-ak ili 30 sekundi pa sve opet isto.

U pitanju je Pezo 307 kao sto sam i napisao u naslovu, od 136konja (100kw).

Hvala unapred

p.s. izvinjavam se moderatorima sto sam otvorio novu temu, posto mislim da vec postoji slicna ako ne i ista tema
    You can run, but you can't hide.
  • kalimero1
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2010
    • 318
    • zagreb
    • c5

provjeri senzor vanjske temperature rebao bi biti u desnom retrovizoru odozdola
    imaš malu izbočinu.

Comment

Working...
    X