Neplanirano, u garazu je stigla jos jedna Astra G. Ovog puta u hecbek varijanti.
Razloga (da se odlucim) za kupovinu je vise a jedan od njih ljubiteljima ovog modela ocigledan - oprema.
NCDR 1500 + CID + telefon + cd sarzer
Dig. klima
Grejanje sedista
Kozni enterijer
Bose ozbucenje
Tempomat
Xenon + pranje farova
Senzor za kisu
Samozatamljujuci unutrasnji retrovizor
4 x podizaci
Parking senzori pozadi
Tonirana sva stakla
Naravno, lajsne i kvake u boji vozila.
Kompletna oprema je fabricka.
Po onome sto je meni poznato, nedostaje jedino siber od (da tako kazem) kompletne opreme u Astri.
Na autu je svako dugme ispravno i svaka zabica na svom mestu.
Auto ima orginalnih 103.000 km. Uz auto sam dobio 8 guma, zimske dot 2015 (dakle za sankanje, iako je sara 5+ mm) na celicarama i all season dot 2019 na alu felnama.
Dosla je i kompletna dokumentacija u fabrickoj Opel fascikli. Servisna knjiga. CD za navigaciju kao i cd za update softvera. Auto je imao 1 vlasnika. Od 2003-ce (kada je proziveden) do 2004-te stajao izlozen u Opel salonu. Dakle, auto je uzet od vlasnika, ne sa placa. Ono sto se vidi iz servisne, izmedju ostalog, prosle godine zamenjena sva 4 amortizera i opruge, prednji diskovi i plocice i uradjen mali servis.
08.2020 uradjen je Tüv koji je auto prosao bez ikakvih nedostataka (dobio sam Dekra izvod uz ostalu dokumentaciju). Uvoz - Frankfurt.
Mane: dihtung guma antene - AKO NEKO ZNA GDE SE MOZE NABAVITI, molio bih najlepse da mi javi.
Zadnji diskovi su sa blagim risevima, plocice 2/3 potrosene.
Nedostaje magacin za diskove u cd sarzeru (stize sutra, danas porucen).
Nedostajala izolacija haube (reseno danas).
Ono sto me ocekuje dok ne stigne AMSS (samo potvrda, uradjen je pregled)
Veliki i mali servis
Zadnji diskovi i plocice
G12
Termostat - zaglavio otvoren
Servis menjaca (vrv sl godine, jer u januaru moram nazad u DE).
Ko procita sve, svaka cast, smorio samog sebe :ludilo:

Jos jedna od mana, vozacevo sediste standardno malo osteceno na bubregu sto ce biti reseno jer je iz Frankfurta porucena orginal Opel koza za kompletan enterijer
Razloga (da se odlucim) za kupovinu je vise a jedan od njih ljubiteljima ovog modela ocigledan - oprema.
NCDR 1500 + CID + telefon + cd sarzer
Dig. klima
Grejanje sedista
Kozni enterijer
Bose ozbucenje
Tempomat
Xenon + pranje farova
Senzor za kisu
Samozatamljujuci unutrasnji retrovizor
4 x podizaci
Parking senzori pozadi
Tonirana sva stakla
Naravno, lajsne i kvake u boji vozila.
Kompletna oprema je fabricka.
Po onome sto je meni poznato, nedostaje jedino siber od (da tako kazem) kompletne opreme u Astri.
Na autu je svako dugme ispravno i svaka zabica na svom mestu.
Auto ima orginalnih 103.000 km. Uz auto sam dobio 8 guma, zimske dot 2015 (dakle za sankanje, iako je sara 5+ mm) na celicarama i all season dot 2019 na alu felnama.
Dosla je i kompletna dokumentacija u fabrickoj Opel fascikli. Servisna knjiga. CD za navigaciju kao i cd za update softvera. Auto je imao 1 vlasnika. Od 2003-ce (kada je proziveden) do 2004-te stajao izlozen u Opel salonu. Dakle, auto je uzet od vlasnika, ne sa placa. Ono sto se vidi iz servisne, izmedju ostalog, prosle godine zamenjena sva 4 amortizera i opruge, prednji diskovi i plocice i uradjen mali servis.
08.2020 uradjen je Tüv koji je auto prosao bez ikakvih nedostataka (dobio sam Dekra izvod uz ostalu dokumentaciju). Uvoz - Frankfurt.
Mane: dihtung guma antene - AKO NEKO ZNA GDE SE MOZE NABAVITI, molio bih najlepse da mi javi.
Zadnji diskovi su sa blagim risevima, plocice 2/3 potrosene.
Nedostaje magacin za diskove u cd sarzeru (stize sutra, danas porucen).
Nedostajala izolacija haube (reseno danas).
Ono sto me ocekuje dok ne stigne AMSS (samo potvrda, uradjen je pregled)
Veliki i mali servis
Zadnji diskovi i plocice
G12
Termostat - zaglavio otvoren
Servis menjaca (vrv sl godine, jer u januaru moram nazad u DE).
Ko procita sve, svaka cast, smorio samog sebe :ludilo:

Jos jedna od mana, vozacevo sediste standardno malo osteceno na bubregu sto ce biti reseno jer je iz Frankfurta porucena orginal Opel koza za kompletan enterijer

Comment