Racio, ne emocije
Collapse
X
-
Auto izgleda lepo za te novce. Pad vrednosti mu nije značajan. Prvih 500k km održavanje minimalno. Nedostaje samo adrenalin?!
Jedini nedostatak kod ovog auta je po meni komandna tabla. Izgleda kao pokušaj modernizovanja zastarele tehnologije.
Ono što bih primetio, za tvoju privatnu km Sri, mislim da je ovo overkill. Pa non stop si u službenjaku. Ovde će da pada vrednost zbog vremena.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Ne pratis fabulu radnje - prijatelj kucnog budzeta je jos nekoliko meseci, a i faktor (ne)gubitka vrednosti je znacajan za buducnost.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Ne pratim ja svašta, pa me podsećaju ljudi. A ne bi bilo lośe i ti da me podsetiš na makro i mikro okolnosti. Omatorismo za kratko vreme.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Comment
-
-
koliko bi kostale tablice BG-PENZOS? i kad ti je rodjendan?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Ma ovaj auto je top za tvoje potrebe. Svaka druga motorizacija bi bila pogrešna. Mom kolegi ovaj motor leti troši kao upaljač, mada on ne rabi klizu zbog plućnih problema. Zimi kratke relacije ubiju sa potrošnjom. Ali je motor uglađeniji od benzinca no Elantre koja je i ozbiljniji potrošač.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Comment
-
-
MyT - za Toyote. Zanimljivo, svasta radi, a trebalo bi da rade i online dijagnostiku i eventualno otklanjanje kvarovaKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment