Po osmi put...159 2.0 mjet
Collapse
X
-
Sve radi, utegnut je kao praćka što se kažeNema ništa da šušne ni da zatrese. Ide pravo kao strela a leži kao formula 1
Čovek mi poklonio Alfa Romeo majcu i sipao mi pun rezervoar goriva
Nisam verovao da ima takvih ljudi, kaže sramota ga da mi da auto sa upaljenom rezervom.
Baj d vej auto je 2011. godište sa 2.0 motorom od 136ks, prešao je navodno 120000 (verovatno nije) ali je zaista izuzetno utegnut.
Comment
-
-
Čestitam, na vreme si se osvestio
Comment
-
-
Cestitam,
Vidis da je opel bolji, krace vreme proslo od kad si ga kupio vozio i prodao, nego sto je 166 bila na oglasima
A 159 izgleda bas lepo, jos neka fina opcija sa brembo cetvoroklipnim kljestima napred kolko vidimTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Vala jesam vratio osmeh na lice, vozio sam autoputem oko 70 km i nisam skidao osmeh sa licaŠto se tiče opreme nije baš TI ali ima sve što treba. Jedino bih voleo da ima fabričku navigaciju ali mi rekoše da to nije jednostavno ubudžiti tako da se neću mnogo opterećivati time.
Na autu su odrađeni svi redovni servisi i jedino što za sada vidim od ulaganja su zimske gume. Razmišljam da na ove felne stavim zimske gume, pošto su solidno iskrzane a da za letnje kupim druge felne koje bi sredio i ofarbao u neku grafitno sivu boju.
Ne stižem ni da u****m auto iako je prljav a to me nervira. Valjda ću stići tokom vikenda.
Jutros plaćen porez na prenos, još da predam u mup da se auto prevede na mene...Uskoro update ako uhvatim dovoljno vremena
Comment
-
-
Comment
-
Comment