Škoda fabia mk1 - ženomobil 2
Collapse
X
-
Nakon toliko pranja uspeo sam da ga upristojim, ali još uvek nisam 100% zadovoljan. Planiram na proleće da ga još jednom dubinski operem.
Šteta što nisam slikao šta je sve bilo u gepeku i ispod sedišta
Inače prednji branik nije original, pa ne može lepo da se upasuje a i ofarban je ofrlje. Generalno ceo auto je dosta šaren i estetski nije baš sjajan ali ono što je meni bitno je da je ravan i mehanički potpuno ispravan. Osim velikog i malog servisa mehaničar mi je rekao da možemo uskoro da menjamo prednje pločice i to je sve. Ne curi ulje nigde, ništa ne lupa, auto ide pravo kao strela. Juče na semaforu pomislih da mi se ugasio auto
Sve u svemu za svakodnevno akanje po gradu i da ne razmišljam da li će neko da me očeše na parkingu je idealan. Sledeći korak je ugradnja TNG uređaja
Comment
-
-
Do malopre škodilak radio perfektno, malopre se upali žuta lampica volana i ne radi servo
Što je najgore pežoa sam odvezao kod majstora da se uradi veliki servis, zameni kvačilo i da se detaljno pregleda suto i još naglasim majstoru da ne žuri
O još na sve to juče pukne lisnata opruga na službenom autu tako da sam od 3 auta ostao bez sva 3
Comment
-
Comment