Audi a4 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • lmilan02
    CBC Član
    • 11.09.2013
    • 10
    • Beograd
    • Toyota Corolla

Audi a4 2017

Nakon skoro 15 godina druženja sa Toyotom Corollom došlo je vreme za promenu.

Nakon par godina biranja i dva puta za malo kupljene Honde Civic 1.5T - jednom polovne, jednom nove - ponovih se sa a4 b9 2.0 TDI 190KS S-Tronic Quattro 2017. Prešao 70.000KM.

Auto je dramatično udobniji od pomenute Corolle, 2005. godište. Veličina za koju sam mislio da će biti problem pri parkiranju se nadoknađuje kamerom i senzorima. Nekoliko puta sam se uglavio u tako knap mesto da me bilo sramota zbog kola ispred i iza. Mislim se, ako me i udare, nisu ništa krivi.

Enterijer je lepši od Civica koji je polovan bio jeftiniji par hiljada EUR, a nov skuplji par hiljada EUR. Ubrzanja su im ista, iako 1.5T zvuči bolje.

Supruga zadovoljna

Najveći utisak su mi LED farovi. Odlično osvetljavaju i sami se nivelišu - ovo više pomaže drugima nego meni, ali kako me uznemiravalo što možda svetlim drugima u oči jer ne znam tačno kojo visina svetala na Corolli treba da bude, oduševljen sam.

Digitalna tabla je maltene neograničena zabava. Na head up display se jos navikavam - iako stoji na zgodnom mestu gde se inače gleda na put, ipak oči moraju da se fokusiraju na mnogo bližu tačku od puta.

S-Tronic ume da trza pri kretanju, ali se to može izbeći blagim ravnomernim pritiskanjem gasa.

Kako se opuštam sve više uživam u vožnji. Možda se nekad odlučim za vožnju na Navaku... Želim, ali mi se ne da da kupim nove letnje gume i da onda idem na stazu.

Za kraj par slika:

• sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Nek je sa srećom novi auto Inače A4 nije naročito velik auto, nebi trebalo to mnogo da te brine

Comment

• lmilan02
      CBC Član
      • 11.09.2013
      • 10
      • Beograd
      • Toyota Corolla

Hvala . Hehe, nije tako veliki, ali su mesta u Bg često takva da ni viljuškarom ne možeš auto da staviš na to mesto.

Comment

• URKE 80
        CBC Veteran
        • 02.01.2013
        • 102
        • Požarevac
        • Renault Clio mk3 1.2

Čestitke! Lep audi i zahvalna boja

Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока

Comment

• lmilan02
          CBC Član