Po deveti put...
Collapse
X
-
Virus nema leka
Ovaj put je u pitanju 1.9 JTD 16V sa 140ks i oko 222800 km na satu. Kupljena je kao auto za svskodnevnu vožnju i to za relativno male pare tako da ostane lufta za sređivanje auta. Procenio sam da je dobra osnova za to jerbo ima svu servisnu istoriju poslednjih 10 godina, motor je dobar, trapovi dobri, menjač dobar, enterijer odličan. Koža nije nigde ispucala, volan i menjač su pomalo oguljeni što otprilike odgovara kilometraži. Ništa nije iscepano i razvaljeno.
Od hitnig ulaganja ima da se zameni set kvačila, prelivna posuda, prenos, termostat i prednji branik.
Naručen je već novi Valeo set i skinut branik.
Biće valjda spreman do kraja nedelje
Comment
-
-
Juče sam nabavio skoro nov scudetto (masku) za pristojne pare, danas stižu nove tipske pstosnice, nove sijalice, novi znakovi, nova prelivna posuda...
Sutra stižu 17" fabričke felne, a verovatno i gume Sava All season. Skinuo sam farove tako da ih danas nosim šuretu da ih ispolira...Tablice su stigle...Sve u svemu možda bude spreman za vožnju do kraja nedelje.
Nakon toga mora novi termostat da se stavi. Ima li ko preporuku gde i koji termostat da jurim?
Comment
-
-
Comment
-
-
Auto je proveo 3 dana kod dr. Deše i urađeno je sledeće:
Zamenjena komplet prednja leva glavčina sa ležajem
Zamenjene manžetne na levoj poluosovini
Semering na menjaču
Ulje u menjaču
Ulje u motoru
Filter kabine
Filter ulja
Filter vazduha
Zamenjena prelivna posuda za rashladnu tečnost
Ispran sistem i zamenjena tečnost
Novi termostat
Očišćen i razrađen egr
Prednja leva pozicija
Zadnja pozicija
Sve u svemu auto je konačno potpuno spreman za svakodnevno cimanje po beogradskim gužvama
Comment
-
Comment