Joj pa samo da su meni tako uradili prvo bi otiso usliko kilometrazu i cjelo auto svaki detalj,onda bi sa advoktom otiso kod sefa stanice i reko bi im da cu ih tuzit radi rastezanja slucaja i razni gluposti,i trazio bi im da mi plate svaki dan za drugo auto da mogu ic na poso.....Ma samo kad bi poceo nabrajat a i advokat isto,tako se ovde radi i onda da vidis kako ce da pozure,dobices izvjestaj odma
E Miljane zivimo u Srbiju.Po zakonu imaju oravo da zadrze auto 3 meseca iliti 90 dana i niko im nista ne moze.Bio sam i kod shefa stanice i pricao sa njim i on je kao zamolio inspektora da pozuti.Sto se kilometraze tice zapisana je u izvestaju al dzaba jer pouzdano znam da je vracaju nazad tako da nema ni od toga nista.
Da smo u normalnoj zemlji mogao bih i da ih tuzim ali posto nismo sta ces!
Znam da nisam ni prvi ni poslednji kome se ovo dogadja.
Matori advokata pod hitno i jebi im kevu onu pandursku...advokati su cudo!
E da dodam jedan smesan primer, pre jedno 5-6 godina su mi ukrali bajk iz zgrade i ja otisao sa caletom, prijavio sve kako treba i ja vec otpisao bajk kad nakon nekoliko meseci ja slucajno navratim do stanice da pogledam kad ono moj bajk stoji tamo, uhapsili lika sto je krao i nasli mu na gajbi jedno 20ak komada. E sad pandurski nastavak, znaci iscimao se cale ko majmun da bi ja dobio svoj bajk nazad(koji je bio prilicno skup) jer su panduri ocigledno bacili oko na njega pa mi prosipali neke silne price kako to nije moj bajk i tako to...
Slikaj auto, slikaj kilometrazu i posebno motor i unutrasnjost, normalno uz nekog svedoka od pandura. Veruj mi, vecina nije takva kao sto pretpostavljate, ali se nadju "pametnjakovici"... I otkaci mu nesto od elektronike, da ne mogu da ga pale, pa neka ga slepaju po potrebi!!!!
Uzmi obavezno neki papir da je legalan i uzivaj u voznji!
Da, i pravac na prekucavanje
Sad vidis koliko kosta nekoga ko je skroz legal sto drugi mute, uvek posten placa!!!
Pa sad gledajte kroz prste svim "laznjacima".
Nadam se da svatate moj ugao gledanja na stvari i kako otprilike rezonujem kad citam teme, uzmi stranca i prekucaj.. itd..itd...
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
To je neki vid borbe protiv vlasti, normalno neopravdan. I ja sam 100% protiv kradenih i kola slicnog porekla, ali mi je i zao ljudi koji nemaju para za koliko toliko dobra kola, pa... I znam da ne treba da postoji izuzetak,ali... Zvanicne statistike pokazuju da kod nas postoji mali broj neregularnih kola, ali veruj mi, te cifre su preko 30 %, a cuo sam od ljudi koji se dobro razumeju u tu oblast.
Comment