Renault 25 GTX 2.2i

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikolapanic
    CBC Senator XXL
    • 16.10.2005
    • 657
    • Petrovac

Renault 25 GTX 2.2i

2165ccm,79KW,'87.god.,servo,abs,el.pod.,cb,tempoma t,el.siber,bord komp.,kuka,gas Landirenzo,potrosnja mala za ovakav auto.Kako da ga ne volim?!Jedini auto u kome sam imao vise prostora i bilo mi je udobnije i modernije,je renault safrane(govorim o ovoj klasi,izostavimo visoku tipa Mercedes,Audi A8,Volvo S80-mnogo mi se uzgred svidja).
    Samo te slusam i pitam se dokle ces?
  • Duke
    CBC Senator XXL
    • 16.01.2006
    • 753
    • Urbs Naissus

Znaci faza I. Nisi mi bio odgovorio na to pitanje. Lepo izgleda, lepo... Za kolicinu komocije se sto posto slazemo, to je i meni bio adut za nabavku bas ovog auta.
    Cuo sam da faza II (koju ja imam) ima kruche ogibljenje, navodno, primetili da faza I "pliva" po krivinama. To je za mene bilo neprijatno iznenadjenje kad sam iz svog hiper-mekog R 21 presao u 25-icu... Mislim da je kod tebe jos lepsa voznja.
    Dodushe, fotelje, a ne sedista, malo kompenzuju ovu "sportsku" tj. nemacku crtu ovog divnog vozila.
    "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• BRABUS
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2004
      • 2399
      • London

Da ne ponavljam moje misljenje o 25-tici

Motor koji imas u autu je neunistiv....kevina firma ga imala prvo u 21, a sad vec preko 10 godina u Safrane, presli pitaj Boga kolko km....znam da Safrane ima debelo preko 500.000, sve u originalnom stanju, preziveo sve nedace sluzbenih auta kod nas inace

Sto se tvrdnje o udobnosti u Safrane, potpuno se slazem, nenadjebiv je stvarno

Comment

• nikolapanic
        CBC Senator XXL
        • 16.10.2005
        • 657
        • Petrovac

Moj nema kozu,a faza II se ne isplati ako nema tapacire kao sto su tvoji Duke,jer su nekako mnogo plasticni.Imao sam prilike da se vozim i u R25 fazaII.Videcemo koliko ce motor jos da gura.Zadnji put je kompresija bila oko 12.Motor jos uvek prede (274000km).U Jagodini covek ima servis i sada ce poceti da dovozi i prodaje polovne frrancuze(Renault i Peugeot).Kaze da za 7-8000 eura dovozi na nase table Safrane,euro 3,ispod 100000km,original.E sad,ja sam malo skeptican prema 16V ali ako budem imao para,pada safrance.Iskreno,razmisljam da ofarbam auto,pa ako neko ima preporuku nekog lakirera ali da je stvarno odlican(da ne zakaci plastiku,da ne polomi delove i da se farba ne ljusti i podize posle izvesnog vremena),neka predlozi,jer na temi o farbanju nije pomenut neiko poseban.Uglavnom prica ode nekud.

Comment

• Dren
          CBC Senator XXL
          • 24.08.2005
          • 1068
          • Sarajevo

Cestitam, i tvoj je s obzirom na godiste super... Malo je farba izgubila "punocu" koliko mogu vidjeti na slikama, ali je OK...

Tjeraj "ladju"...

Comment

• Duke
            CBC Senator XXL
            • 16.01.2006
            • 753
            • Urbs Naissus

Moj majstor Dure, koji je, kako on tvrdi, terao bar deset razlicitih modela 25-ica u zivotu, kao i cetri-pet Safrane-a, nije bas odusuvljen Safranom. Kaze, nije bas toliko pouzdan, a kad mu nesto rikne, tesko se nalaze delovi/popravlja, i kosta unesvest... Kad mi to kaze majstor, koji doticne popravlja, dodje mi da se zamislim...

Comment

• nikolapanic
              CBC Senator XXL
              • 16.10.2005
              • 657
              • Petrovac

Delovi jesu preskupi.Skoro je jedan bio u garazi kod mog majstora da mu menja zadnje lagere valjda,i mislim da je moralo da se menja komplet sa glavcinama,sto kosta oko 150 evrica po tocku.Sitnica!

P.S.
              Duke,rece li ti nesto majstor za one lajsne?

Comment

• Duke
                CBC Senator XXL
                • 16.01.2006
                • 753
                • Urbs Naissus

P.S.
                Duke,rece li ti nesto majstor za one lajsne?[/quote]

Sutra ti javljam. Moram da ga zovem i zbog nekih sitnica koje i meni trebaju...

Comment

• sasafilipovic
                  CBC Član
                  • 06.04.2005
                  • 56

Originally posted by nikolapanic
                  U Jagodini covek ima servis i sada ce poceti da dovozi i prodaje polovne frrancuze(Renault i Peugeot).Kaze da za 7-8000 eura dovozi na nase table Safrane,euro 3,ispod 100000km,original.E sad,ja sam malo skeptican prema 16V ali ako budem imao para,pada safrance.
                  E sada razočarenje. Taj čovek (Reno Mića) prodaje Safrana 93 god za 5000 eura . Inače on je tip koji je u grčkoj kupovao delove za Bacaru (Duke zna o čemu pričam).
                  Zanimljivo, njegov sin, prodao skoro Velsatisa i kupio BMW 530d . Čovek radi samo renault a vozi BMW, dobra reklama.

The Toecutter, he knows who I am

Comment

• Srdjan
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 2416
                    • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by nikolapanic
                    U Jagodini covek ima servis i sada ce poceti da dovozi i prodaje polovne frrancuze(Renault i Peugeot).Kaze da za 7-8000 eura dovozi na nase table Safrane,euro 3,ispod 100000km,original.
                    Ne postoji safrane koji je euro 3...
                    Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• sasafilipovic
                      CBC Član
                      • 06.04.2005
                      • 56

Srdjan je u pravu, safrane se ne pravi sa Euro3 motorom.

The Toecutter, he knows who I am

Comment

Nemam bas nekog iskustva sa tim automobilom ali se cini da je dobar.
                        Sto se farbanja tice imam majstora koji je extra,sve skida sa auta ima svoj mikser za boju,doteras auto i ne mozes posle da verujes da nije nov.
                        Jedino je malo poskup,ali ako uzmes u obzir kako radi onda i nije.Pogledaj moj auto pa ce ti sve biti jasno.

Comment

• nikolapanic
                          CBC Senator XXL
                          • 16.10.2005
                          • 657
                          • Petrovac

Jedino je malo poskup,ali ako uzmes u obzir kako radi onda i nije.Pogledaj moj auto pa ce ti sve biti jasno.
                          Koliko to poskup iznosi u tvom slucaju?Opisi i sta je farbano?

Comment

Da nepisem ponovo pogledaj moj auto predstavljen je.Farbano je sve i spola i iznutra

Comment

• nikolapanic
                              CBC Senator XXL
                              • 16.10.2005
                              • 657
                              • Petrovac

Evo par slika gasne instalacije.Malo je prljavo jer je macka uletela ispod haube i podigla mi merac za ulje a ja nisam primetio pa sam "podmazao" limariju iznutra,hehe.

Comment

Working...
                              X