Što se tiče brojeva motora (koji se kod nas ne vode u dokumentima) ali se vodi broj šasije. Tako ja isto kao ti kupio kombi, uredno ga odjavio, i otišao na tehnički, uzeo službenik da pravi nove papire i kaže ovaj broj šasije nevalja (uopće nije vidio kombi, a ne da je gledao brojeve) pitam ja njega otkud mu to kad nije ni vidio kombi, a on mi lijepo kaže da na svim fiatima na svijetu broj šasije počinje sa ZFA a kod mene piše FZA i da je to nemuguće i odemo do kombija i na kombiju stvarno ZFA(a prošao je šest registracija sa FZA) i onda su oni napravili komisijski zapisnik da su stvarni brojevi ZFAxxxxxxxxxxxxxxx i napravili mi nove papire na stvarni broj šasije i to je sve trajalo oko 15 min. Dakle nisam imao baš nikakvih komplikacija oko toga osim početnog šoka.
Kod tebe su samo zamenjena mesta, a meni je upisan kompletno drugi broj... Smuvao sam da dobijem tablice, ali ipak bih to proverio da znam o cemu se tu radi.
Bas zanimljiv autic!
Inace,sto se milera tice...Imam jednog druga koji je ziveo u KG i od njega sam prvi put to i cuo.Doduse,skontao sam odmah o cemu govori jer smo vec poceli pricu o reglazi,ali izraz je stvarno...Kao kad bi oko BG-a govorili-idem da uradim Hofman!
A sto se broja motora tice...Jedan moj prijatelj koji se bavi kup/prod. vozila od firmi,je jednom prilikom kupio Mercedesa E(`98) iz neke ambasade koji je umesto broja motora imao upisan broj vodene pumpe,cini mi se.Ispravio je to naravno,mada ga nisam pitao za proceduru.
Comment