525 24V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Saabo
    Moderator
    • 29.09.2004
    • 1724
    • Vrbas
    • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Na kasikicu
    Hmmm... ja mislio lagano 220, a ono samo 200...
    SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• overspeed
      CBC Senator XXL
      • 24.05.2005
      • 2779
      • Kosovska Mitrovica

Kao lek da uzimas...

Nego, Wiz, dobre ti ove kombinacije... Lepa mebmara, ochuvano deluje, sem plochica... Mislim da vredi tih para... Da nisam vec investirao LPG na mojoj trojci...

BTW. Mislim da on mozhe "lagano" i preko 230, jes' da ce mu trebati malo vremena i puta ali potroshnjaaaa...
      http://www.bmw.tv

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

Ma neznate vi taj put,to je obican mesni put sa malo duzim pravcem,tako da,na autoputu ga jos nisam vozio ali ovaj drugar koji je isao za BGD sa njim kaze da na 200 ima jos trecinu papucice za gas da stisne

Comment

• BRABUS
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2004
          • 2399
          • London

Hehe....ja znam taj put I zajebano je voziti i 150 km-h, a kamo li 200

Comment

• milannik
            CBC Senator XXL
            • 23.12.2004
            • 1455
            • Niš

I taman ga ubrzas, moras da prikocis zbog neobezbedjenog pruznog prelaza.

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

Nisam ni stigo do prelaza,ubrzao sam ga od onog nadvoznjaka pa do one automehanicarslke radnje sa leve strane,inace za one koji znaju taj put dosta je solidan uspon,u povratku je dosta lakse doci do 200 moze i vise al vec stigoh do nadvoznjaka pa bolje da malo prikocim

Comment

• milannik
                CBC Senator XXL
                • 23.12.2004
                • 1455
                • Niš

Koliko ima otprilike od nadvoznjaka do te radionice? To bese onaj deo puta gde nema velikih krivina?
                Proso sam ti putem sigurno 20-30 puta, ali se ne secam najbolje, nikad nisam proso danju

Comment

• Duke
                  CBC Senator XXL
                  • 16.01.2006
                  • 753
                  • Urbs Naissus

Originally posted by Wiz
                  Nisam ni stigo do prelaza,ubrzao sam ga od onog nadvoznjaka pa do one automehanicarslke radnje sa leve strane,inace za one koji znaju taj put dosta je solidan uspon,u povratku je dosta lakse doci do 200 moze i vise al vec stigoh do nadvoznjaka pa bolje da malo prikocim
                  Pre jedno par nedelja sam vodio decu na Kamenicki vis da vide sneg...
                  U podvoznjaku/nadvoznjaku je bio prevrnut jedan, mislim, Rover, sa ljudima unutra i spljeskanim krovom. Pored stoji hitna pomoc i nemocno krshi ruke, jer nema chime da ih povadi iz auta. Narod se gura okolo, pomogao bi a ne moze...
                  Tu je najzajebanija krivina u univerzumu. Mislis, mozes da prodjes sa 120, a kad shvatis da ne mozes, vec si na krovu...
                  "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• Wiz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3104
                    • Nish

Da nezgodna je ta krivina u nju ulazim sa oko 80 -100 i to samo u pravcu Matejevca, inace traj pravac je dosta dug ima ga sigurno 2km mozda malo manje

Comment

• civi
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2005
                      • 1492
                      • Pozarevac

4500 ? el moze da se prebaci ...reicmo na po?
                      Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
                      - Kako to misliš, kočim?

Comment

• overspeed
                        CBC Senator XXL
                        • 24.05.2005
                        • 2779
                        • Kosovska Mitrovica

Poshto je registrovan na posledjoj registraciji, zabrana otudjenja je trajala 60 dana (vreme tokom kojeg je vrshena provera). Poshto je taj period odavno proshao auto je sad moguce registrovati na bilo koji drugi grad u Srbiji. Tablice PR je izdao MUP Srbije tako da nema nikakvih razlika u odnosu na prenos vlasnishtva na bilo koji drugi grad u Srbiji.
                        http://www.bmw.tv

Comment

• Wiz
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3104
                          • Nish

Ceka se da istekne ova registracija i onda ide na Ni tablice,trenutno ga vozi ovaj moj drugar ja se zimi ipak drzim Astrice,a posto je malo veci potrosac,videcemo dal ide plin ili ostaje ovako,mozda on uzme za sebe jer auto je starno u ok stanju

Comment

Working...
                          X