Evo i mog "ljubimca"
Collapse
X
-
lepo nole, lepo... Pogotovo prednji deo auta - originalno. Ja bih ofarbao obrvice i retrovizore u boju auta...
Poz!
Comment
-
-
E, Nole brate kad jednom dodješ u KV i skokneš do mene , pa kad odemo kod jednog mog druga na plac(Opel), pa kad poskidamo ponešto sa lomova koji se tamo nalaze ima da ga uradimo, samo tako...Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
He he poznat mi nesto znak od napredMakina nema sta
Sa tolkom razvodnom kapom sigurno moze i 190 kmh
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Hvala narode ali ipak nije to auto vrijedno tolike hvale. Slika je od prosle godine tako da izgleda ofucanije. Kao prvo skinuo sam sa farova "obrve" a to je u stvari neka termo folija i ne propusta svjetlost a izgleda ko okas. Prednji branik bi zamijenio za onaj sa novijeg modela i pozadi hvali stabilizator, pa felnice i moze da dodje red na farbanje.
Tetak, ako budem dolazio sa kadetom u neku blisku buducnost moracemo nesto da kombinujemo
Comment
-
-
Kako nije vredan hvale kad je jedini takav, ajde kazi mi koliko suza ima amortizer na haubi
A sto se tice motora sve u svoje vreme, prvo KROVznam kako ti je i ja se idalje mucim radovi napreduju a kraj se ne vidi
PozdravTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Coco dobro bi mi dosla takva dvojica za izvlacenje pijeska kolicima uz jednu stranu a onda na cekrk izvlaciti na plocu (prizemlje, sprat i potkrovlje). Isto tako i crijep treba iznijeti - 2000 komada i sve uzbrdica sa 57 stepenica. Jebi ga moj stari oce bolji pogled pa je kupio plac sa gornje strane puta da bi bio blizi Hrvatima
Comment
-
Comment