Nisam znao da postoji verzija 2.0T. Znam da ima onaj Neon SRT, ali njega nema ovde (chak nisam ni jedan video uzivo). Do leta aprila ima da mu sredim styling kompletno (felne 17", farba, dvd sistem... Onda idu amortizeri i opruge, pa polako motor...)...
Chrysler Neon
Collapse
X
-
Da..to je taj model.SRT-4 je oznaka, samo sam se ja prebacioSorry..u pitanju je 2.4T sa 230hp.
Base Price $ 20,450
Price As Tested $ 21,335
Engine Type turbocharged and intercooled dual overhead cam 16-valve inline 4-cylinder
Engine Size 2.4 liters / 148 cu. in.
Horsepower 230 @ 5300 rpm
Torque (lb-ft) 250 @ 2200-4400 rpm
Comment
-
-
Pise se CUSTOM
brate sky da te pitam nesto:kolko puta dnevno gledas fast$f??Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Ima imaal nisam pitao tebe nego SKY-a covek bi i hleba da kupuje sa dragsterom od 500ks
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment