E baš ču vas iznenaditi jer ču si kupiti sad za prvu silu hondu koja nije za trke nego za udobnu i umirenu vožnju Accord 2.0i 2000/2001godište sa max opremom i tako da me sad neče biti godinu dana na nikakvim trkama
Ljudi vreme je da se bar neko ozbilji pa ču ja za početak prvi treba kupovati stan pa če me kola sačekati godinu dana a poslje ču sve to nadnoknaditi
U nedelju sam bio sa jednim kolegom(isto japanac CRX-VTI) na kavi i nešto mi pukne u glavu i eto ode civic u prodaju
PS:A morao sam je prodati jer su mi počeli prjetiti ovi sa drugim markama kola(švabe ,italjani ,pa čak i francuzi ) da če me prebiti ako jih ne prestanem preticati sa hondom
PS:A morao sam je prodati jer su mi počeli prjetiti ovi sa drugim markama kola(švabe ,italjani ,pa čak i francuzi ) da če me prebiti ako jih ne prestanem preticati sa hondom
Razumem te u potpunosti...to je jedini opravdani razlog
Kažem dogodine če doči na red prava zvjer možda čak veča od Civc TypeR
A Accorda ču uzeti 2.0i samo zbog tog što ti modeli imaju puno više opreme od 1.8 a ne zbog konja jer ču se stvarno sa njim lepo voziti brez ikakvih trka
Kažem vam da sam se ozbilijo preko noči
Ozbiljio "my ass" to mu je samo zao sto mu automobil ne ide brzo pa ce radije da proda i da kupi spor automobil pa ga niko vise nece zezat ovdje...
stisnuo rep među noge a MALI
SALA...MALA...
Da nisi mozda ostario pa nema vise refleksa za brz automobil a
Ozbiljio "my ass" to mu je samo zao sto mu automobil ne ide brzo pa ce radije da proda i da kupi spor automobil pa ga niko vise nece zezat ovdje...
stisnuo rep među noge a MALI
SALA...MALA...
Da nisi mozda ostario pa nema vise refleksa za brz automobil a
Da..da...Košir zato sam ja svaki Petak i Subotu več tri vikenda zaredom išao na Brnčičevu ulicu i tamo neče niko više da se trka samnom
A ti uvek kao neke obaveze da ti nije možda velika obaveza tvoja spora honda
E baš ču vas iznenaditi jer ču si kupiti sad za prvu silu hondu koja nije za trke nego za udobnu i umirenu vožnju Accord 2.0i 2000/2001godište sa max opremom i tako da me sad neče biti godinu dana na nikakvim trkama
Ne samo zbog Alfe.....znas ti ciji sam ja prvenstveno fan
Lukas, da dobijem ja stalan poso ovde, pa da poradim jos 5-6 godina i onda dobijem stalan sluzbeni-privatni auto sa placenim gorivom i ostalim troskovima.....pa cu onda tek da pocnem da ispunjavam zelje
Comment