Yugo 55
Collapse
X
-
Originally posted by Davor@Nesa1
Hvala na pohvalama,iz kojeg dela grada si?Ide otkako sam stavio pravi set kvacila pa ne proklizava ni najmanje.
Vidjao sam tog yuga u zoni i na miseluku kao sto sam reko jako izgleda a jos bolje ide
Comment
-
-
Originally posted by prolupatorKuku.... Jel pomogao onaj naslon za glavu ?! Dobro je dok se zavrsilo samo na kragni.... Uh.... Opravice se auto, to je najmanji problem...
Ovaj auto tesko da moze da se opravi a da valja,no on je sad najmanji problem,kad me vrat boli da ne mogu spavati vise od sat dnevno
Comment
-
-
NECITIRAJ POST TIK IZNAD
Naravno bas boli kako god da se namestim,a zaspati ne mogu nikako,jedva sam sat vremena ncas odspavao.Dobio sam odmah uput za Polikliniku na dodatna snimanja.
Bas se i na slici vidi da je udario direktno u bocu i vidis i sam da nije nista bilo,malo je poterala(malo vise) sediste ali nije nista bilo da bi mirisalo na bilo kakvu exploziju,jos jedan dokaz da ne gruva gas tek tako(citaj kao na filmu).Od udarca znam da mi se ugasio auto jer sam bio u brzini i imao stisnuto kvacilo i od udarca mi se smakla noga sa kvacila i ugasio se,samo sam mu skinuo kontakt.
Comment
-
-
NECITIRAJ POST TIK IZNAD
To me najvise i brine jer milicija nije merila(sa onim tockicima brzinu pri udaru i trag kocenja),secam se samo da je na delic sekunde se zaculo kocenje i jak udarac u zadnji deo,na putu se videlo mozda metar i po kocenja i ostatak je bio let sa autom,sreca pa sam bio ubacio u brzinu jer je uskoro trebalo da se pali zeleno svetlo pa od udarca mi je pala noga sa kvacila i nije mu dozvolilo da se dalje otkotrljam nego sam posle dve trake i rotacije stao.
Comment
-
-
Brate sta da ti kazem nisam mogao da verujem kad sam cuo
strasno...
a sta kaze taj pametnjakovic pijan, drogiran ???
jujuujuuujuu................
Comment
-
Comment