Skini diode, felne makar 15 cola (16 bi bile idealne),stavi obrvice(vite pijavice), popravi treće stop svetlo.Ovo su sugestije a auto je baš onako....pravi .Kod mene u Čačku, jedna gospodja ima baš takvog kupea(crvene boje),kupila ga je novog(1996) i do sada je prešao 61000 km.Bez peckice je, ali ona ne pomišlja na prodaju!
auto je bombona...2 sugestije -skini diode sa haube na ovaj auto to ne ide obrati paznju na koja kola stavljaju to(maruti,kechevi,lade itd) i kad budes pri kinti stavi mu bocne sajtne na nju EXTRA idu a i dace mu agresivniji look
E pa i ja nesto da kazem...Skini spojler...i daj ga meni..
Obavezno obrve ili menjaj celu masku....rekao sam ti da mi ti farovi podsecaju na nekog koreanca, ofarbao bih lajsne u boji Honde, zatim uzmi felne kao moje...itd itd...
Honda je odlicna a tablica jos bolja Ma sta ste navalili na plave diode, sta im fali Jeste da izgleda pomalo kic ali lijepo je kad se okrecu za tobom. Naravno imam ih i ja, proslo ljeto mi je donio prijatelj iz BG tako da je tada bilo bas atraktivno vozikati se sa tim a do danasnjeg dana sam ih video samo na jednu mecku 124. Mada planirao sam da ih skinem i ubacim u farove kao "pozicija"
Comment