Fino nema sta, samo brate skini one nalepnice sa vrata a mozes i one neone, nekako mi to bas neide, definitivno treba da padne spustanje, onda bi tek cela linija auta dosla do izrazaja.
Fino nema sta, samo brate skini one nalepnice sa vrata a mozes i one neone, nekako mi to bas neide, definitivno treba da padne spustanje, onda bi tek cela linija auta dosla do izrazaja.
Jel taj motor dohc ili sohc???
Evo Mugen ti je sve rekao, uopste one nalijepnice ne idu sa autom, a nije ni nesto nabudzeno da se mogu (s obrazom) lijepiti. Ovako sam RICE izgleda!
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Ne ozbiljno, licno meni, ne ide da se na familijarno auto lijepe (reklamne) nalijepnice. Nema veze jel budzen ili ne?! Al ne ide! To ide na sportska Japanska auta (jer je to njihova "tradicija").
A i neonke si stavio na vidna mjesta, oni po nepisanom pravilu bi trebale da se ne vide, nego samo njihova svijetlost da se vidi (ne one).
Ja sam s namerom kupio ovaj "familijarni" auto da bih ga budzio! Jer to niko ne radi u principu! Kad autu budu odradjene sajtne neonke se nece vishe videti!
To sto ti meni pricas, ja odlicno znam....nema potrebe da mi stajes na muku! Mogao bi da mi das neki predlog sta da uradim a ne da kritikujes ono sto je iz ociglednih razloga lose odradjeno!
Za pocetak ja bi ti predlozio da uradis "Street Sleeper Style". To ti je da fazon da auto sto orginalniji ostane sto se tice exteriera, nista puno da se budzi. A pod haubom zmaj. Mnogi se iznenade kad stanes na crtu i otkines ih, niko (od neiskusnih) ne ocekuje takvu reakciju od tvog auta.
Za pocetak mu (ako si u mogucnosti i imas para) uzmi neke bolje felne. Nesto kao na ovoj slici...
Na tvojoj Hondi bi strava stajali sledeci modeli:
Tornado[/*:m:2xgfzamg]
RLS[/*:m:2xgfzamg]
RS[/*:m:2xgfzamg]
Eurace[/*:m:2xgfzamg]
Razor[/*:m:2xgfzamg]
Zero[/*:m:2xgfzamg]
Ja bi ti predlozio 16-ke u kombinaciji sa polu nisko profilnim.
I jos da spustis auto (naprijed 1.5" a pozadi 2")... uh ko bombonica za pocetak!
ps Jel ti kutija od Sub-a zvucno izolirana?
U principu ce biti odradjen blag styling nista preterano!
A sto se motora tice planiram da stavim 2.2vti i turbinu na taj motor!
naravno kad budem imao kesha!
slicica kako ce odprilike izgledati prednji deo....
Dobar izbor felne, svaka cast!
Da li kontas ovako da uradis i haubu kao sto je na ovoj slici?!
Bad Boy style?!
Ako kontas, onda na zmigavce sto su kod farova, uradi "obrvice" pa da se fino uklopi sa haubom.
Prednja maska (branik) ti je previse niska za Srpskih puteva. Pucace ti svakih par dana (il se dobro koncetrisi na voznju).
Ma ova hauba je tuzno odradjena! Odprilike ce tako izgledati....iskreno mislim da necu stavljati dodatak na prednji spojler iz razloga koje si ti naveo ali kad budem spustio auto videcu sta mi je najpametnije raditi!
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Pitaj Mugena koliko je njega njegova kostala u Eurima i koje je godiste!
Comment