Alfa Romeo 155 1.7 Twin Spark

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 156V6
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 415
    • BEOGRAD

Originally posted by Saabo
    Npr. ja bi veoma voleo da vozim npr. Evo 8, al nema se kesha Svako vozi ono sto mora, a ne sta zeli.
    Tu si totalno u pravu kesh igra vaznu ulogu prilikom izbora,ja da mogu najradije bih vozio 3.2GTA Alfu mogu da izaberem nesto jache ili brze ili bolje ALI sa Alfinim znakom ...sto kaze Djole "princip je isti sve su ostalo nijanse"

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Hehe.. daj izvadi onu crvenu cuclu zmiji iz logotipa
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• 156V6
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 415
        • BEOGRAD

Ja sam oduvek voleo istoriju...a ti Boost?

Ta "CUCLA" simbolizuje familiju Visconti u vidu decaka koji drzi rasirene ruke u zmijinim ustima,na glavi zmije je kruna sto simbolizuje kraljevsko i aristokratsko poreklo familije a sa leve strane je krst na beloj podlozi koji je jedan od simbola grada Milana.Fabrika postoji prakticno 1.vek ili ti 100 godina...zvasnicno logo je u upotrebi od 1910

Necu da budem jednostran i zato sam pazljivo pregledao i drugu stranu

Saab je poceo sa masovnom proizvodnjom kola u decembru 1949,do tada je proizvodio avione(kopije nemackih i americkih) a paralelno je proizvodio i kuhinje za domacinstva ...i dok je Alfa uveliko uzimala trofeje na Mille Miglia i Targa Floriu kompanija Saab se odlucivala da li je isplativije da pravi kuhinje za domacice ili kola...

E pa Boost prijatan rucak

Comment

• sw.brick
          CBC Senator XXL
          • 09.10.2004
          • 8141
          • Beograd, barajevo-zemun
          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

znaci Alfa ima samo 100 godina, kada poraste dosticice Skodu
          i ja volim istoriju ali je nezgodno kada marka prestane da postoji i ostaje samo secanje kako je nekada drmala... ko bi pomislio da Alfa nece doziveti tih 100 godina firme- od 1910 do 1985. kada je bankrotirala, dobro promenila gazdu
          volvo
          945 SE turbo lpg
          344 GL lpg

Comment

• Sasha
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 4126
            • Novi Sad

FIAT=Alfa,Lancia,Ferarri,Maserati(ko jos ima ovakav kvartet???) sta je tu lose.Tacno je da su ostali napredovali i da Alfa vise nije toliko dominantna kao sto je nekada bila,ali je i pored svega ostala posebna
            www.arcs.org.rs/forum

Comment

Working...
            X