auto je fantastičan
Prohujalo s vihorom - restauracija AR Sprint!
Collapse
X
-
Nesto se malo radilo na sprintu i majstor Bora me je iznenadio kada mi je ispricao neke stvari koje je nasao na ovom autu. Svecice je promenio bile neke bosnine stavio ngk, filter za benzin bio fradov metalni koji ne valja ni q.... dalje promenjena oba kineticka zgloba na, levoj strani zajedno sa poluosovinom, promenjeni lezajevi na prednjim amortizerima. Ispravljao karter jer je bio udaren i pumpa nije mogla lepo da u****va ulje, zbog cega je morao da promeni i lezajeve radilice na 4 cilindru. Promenio neka creva za benzin ocistio i nastelovao karburatore stavio novi filter za vazduh novi akumulator i sprint ponovo leti. Ostalo mi je jos da sredim rucnu, alnaser, da promenim lezaj na radilici jer na imam neki mali luft (aksijalni) kao i oprugu na prednjem desnom amortizeru koja je pukla pa je neka armatura zavarena... ma da ne pisem dalje mogao bi da pisem do sutra.
@vladaromeo
Iznenadjen sam ovom tvojom restauracijom, stvarno sam mislio da je auto odradjen mnogo bolje i da je odrzavan kako treba da bude odrzavana alfa jednog zaljubljenika u ovaj brend. Nema veze da se sve srediti
Pozdrav pa se cujemo ovih dana.
Comment
-
Comment