Prke--Daihatsu
Collapse
X
-
Lici malko na jetu?Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Lepo ocuvan primerak.
Zamalo da moj cale `91. kupi Charade GT Turbo, ali nije zbog toga sto japanci nisu priznavali garanciju zbog naseg goriva.
Kako sljaka, koliko ga posedujes?
Comment
-
-
Vrh izgleda i mnogo dobre felge ima.
Nek te dobro sluzi.
Pozdrav.
Comment
-
-
Boja je sjajna i felne mu cuce do j...a.
Stavi neke slike unutrasnjosti,sta ima od opreme?
pozdrav>
Comment
-
-
Originally posted by WizZa to doba veoma zanimljivo dizajniran unutra,jedino malo tesan,bar za mene,ali to su ta vremena,ali tvrdim da je jedan od najboljih u klasi sto su stizali iz japana,pocinkovan lim,odlican motor,i lep dizajn
Ima mnogo bolji, em u klasi cijene, em u klasi modela, em obadvoje!
To je vama samo taj dio u podsvijesti. Kao sto je nama bilo u vezi Evropljana ovde u Australiji do prije par godina. Sad kad ih ima na tone, nisu bas toliki izazov i raritet!I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment
-
-
imam ga vec 3 godine i presao sam sa njim 215 000km nikada nikakav problem,jedino sam mu menjao lamelu(majstor rece korpu i lager ne diraj kao novi) i lager zadnjeg tocka,to je sve od investicija u njega.auto je trenutno presao oko 300 000km,ide perfektno...na motoru bukvalno nista
od oprema ima 4 el. podizaca,cb,alarm,blokadu,volan podesiv po visini,obrtomer,...pionir muzikica i jos neke stvari koje sam ja ubacioVWCLUB SRBIJA
Comment
-
Comment