Sta ti uradise od auta crni Bane Po slikama pretpostavljam da ga farbas celog, samo pazi da ti to uradi dobar majstor, a ne neki Pera iz komsiluka. Koliko ce te izaci ovo sredjivanje limarije i farbanje ako nije tajna?
P.S. Pocinjemo sa basketom ove nedelje pa se javi kada dodjes u BG.
Nisam bio tu (vozio Hondu) jun, jul, avgust i septembar, pa zato nije ni bilo unosa u dnevnik.
Početkom septembra je odvezena da se radi limarija i farbanje. Neke slike su već okačene ranije u tredu.
Auto, da kucnem u drvo, nikada nije imao sudar, ali kaže Sava limar da je imao više čukanja i grebanja nego što sam mogao da pretpostavim. Kada je krenuo da ga radi, nalazio je git svuda . Sava ne bi bio Sava da auto neće da uradi kao mu je rod rođeni, a ne 16+ godina stara gvožđurija , pa se sve malo odužilo.
Uz uobičajan posao limarija > farbanje, nabavljene su bolje šarke (pa se vrata sada zatvaraju "prc" sistemom) i bilo je nužno staviti novu šoferku. Koliko sam saznao, jedan od većih problema prilikom sređivanja limarije, bio je šiber - bolji se nije mogao naći za normalne pare, a sređivanje postojećeg je bilo mučno, jer je tanak kao papir. Na kraju je šiber i ostao deo koji je slabije sređen i ofarban, ali daleko od toga da je ispao loše - Sava je jednostavno dao 200% svojih mogućnosti.
Što se tiče ukupnih utisaka, kako limarskih, tako i farbarskih, moj je utisak: sjajno! Bez i jedne mane. Mislim da to mišljenje dele i ljudi koji su videli auto uživo (pre i posle).
Comment