Honda CRX ED9 - dnevnik
Collapse
X
-
Odlicna fotka, gde je slikano? Pitam zato sto vidim da je na nekom ogromnom parkingu koji je prazan!
Comment
-
-
Originally posted by Bane?
Nego, kad ce to da se patosira malo?
Comment
-
-
Teško... celo vešanje je dobilo prilično tvrde poliuretanske silen blokove i od tada je auto žeštoko tvrd. Male neravnine upija super, ali ne želiš da znaš kako upija (neupija) velike neravnivne/rupe
Čak toliko ništa ne bi dirao da verovatno neću 185 60 14 točkove da menjam za 195 50 15...
Što se izgleda tiče, mnogo na to utiče 3 ili 4 cm veliki žilet/suknjica koja je nestala sa prednjeg branika, ali naćićemo neku drugu...
Jeste da bi bio lepši spušten i sa većim točkovima, ali ovo vozim svaki dan i balans mi je bitniji od izgleda
Comment
-
-
U međuvremenu...
- skinut je katalizator - moralo se, izduvni gasovi su mi izlazili na usisnu cev... Umesto katalizatora stavljen je prigušni lonac. Cena ovog zahvata bila je ~30 evra. Poboljšanja u performansama nisam osetio, uglavnom sam vozio na normalnim obrtajima, pa ne mogu da kažem za više obrataje. Zvuci i vibracije su, srećom, ostali isti.
- zamenjen set kvačila - nije mi jasno zašto ovo nisam davno uradio. Iako se situacija sa mojom korpom nije menjala od kako sam uzeo auto, situacija nije bila dobra. Auto je stalno tražio visoke obrtaje da ne bi treso, kao da ima 2900, a ne 900kg... pri tome je i papučica kvačila (nema serva) bila izuzetno tvrda. Nikad mi lamela nije proklizala i očigledno je stvar bio u korpi. Pošto je na pola proizvodnje ovog CRXa Honda (yebo ih japanac) promenila nešto oko kvačila, išla su različita kvačila za one sa serijskim brojem S100000-S200000 i za one sa serijskim brojem većim od S200000. Meni se činilo da tu kod mene nešto nije bilo kako treba (da pretpostavimo, starija korpa, na mom "novijem" modelu)... Kada se sve skinulo, nikakva oštećenja ili potpunu dotrajalost nisam video ni na korpi ni na lameli, što možda potkrepljuje moju sumnju... Ono što sam ja stavio jeste Sachs set kvačila, kupljen kod M-Powera i izašao me je 170 evra. Obradovao sam se kada sam video da je korpa Daikin (prva ugradnja za Hondu), a i potisni ležaj je "made in japan", što će reći da je samo lamela Sachs...
Utisci su sjajni posle 2 dana vožnje, a nadam se da će ovaj set potrajati
Comment
-
-
Originally posted by Bane?Havarije...
Ama bre ništa strašno, auto vozim svaki dan, kao i ranije... Slike nemam, mrak je
...
A što se ti?e "ulaganja", ljudi, ko me poznaje, zna da sam od prole?a razmatrao da li CRX ostaje ili se uzima nešto novije. Preluda 2.2 ne može da se uveze, Integra ne može da se uveze a i ne bi imao pare za nju, tako da je CRX ostao. Pošto je ostao, onda u njega ide sve najbolje (osim sve?ica) i nije mi žao ni dinara, u stvari, dobro je dok se pare daju na ovo, bolje nego na kocku ili nedaj bože bolesti
...
Comment
-
Comment