ohlins?
Honda CRX ED9 - dnevnik
Collapse
X
-
Prozivao sam Nemana i Đuru što mesecina nisu stavili opruge, pa ja na kraju ispao isti...
Evo konačno sam ih stavio. Što se slika i utisaka tiče, ako nekoga interesuje, moraćete još malo da pričekate.
Nemam jednu gumu, pa mi je auto još na ćopvacu... ako nisam prešao 500km sa njim, uključujući put do NS i nazad
...
Ako sve prođe kako treba, vrlo brzo ću staviti gume, pa ću ga onda slikati i malo poterati.
Ovako na prvi pogled, što se visine, deluje OK, možda još 5-10mm bi moglo dole, a da se ne naruši civilna svakodnevna upotrebna vrednost CRXa. Manje spuštanje od ovog pitanje da li bi bilo vredno para, a značajno veće bi već izazvalo grebanje i kačenje ukoliko neko ima točak za broj veći (ja nemam).
A što se udobnosti/tvrdoće tiče, jedva da se nešto oseti, na ovoj kraćoj relaciji što sam vozio. To govori o dve stvari: ili su oni poliuretanski Energy Suspension silen blokovi toliko tvrdi da tvrđi auto ne može da bude ili je Apex odlično proračunao koju tvrdoću treba da imaju ove opruge i od koje legure da se prave. Biće da je i jedno i drugo (više prvo nego drugo).
Primera radi kada sam na auto sa 14icama stavio ceo komplet ES bushings auto je postao tvrđi sigurno 50%. Kada sam 14ice zamenio sa 16icama, auto je postao tvrđi još 5% i sad sa Apex -40mm oprugama možda još 5%... eto toliko silen blokovi znače za tvrdoću automobila.
Što se mene tiče, tvrđi auto mi i nije trebao, naprotiv, već sam opruge kupio izgleda radi, a i nadam će se geometrije na trapu popraviti na još malo bolje...
Za sada, to su pretpostavke... o konačnim utiscima otom-potom... Ja sam već srećan... pogotovo što Koni ne radi opruge za CRX (sa nekih civica mogu da se stave, ali ne spuštaju ništa), a Eibach ima da se kupe -30mm (malo za CRX) za 240e... važi
...
Comment
-
-
Rešio sam i "problem" s gumom. Uzeo sam dve nove Toyo T1R gume, 195 45 16 za 7100 din komad u AP Sportu na Voždovcu. Moram stvarno da ih pohvalim, nije mi prvi put da lepo poslujem s njima, iako mi nisu ni rod ni pomoz' bog. Koristan web sajt, dobra komunikacija putem telefona, zaista dobra ekipa koja tamo radi i odličan majstor na centriranju trapa.
Što se guma tiče, već sam u par navrata pisao o njima... jako mi se dopadaju.
Što se opruga tiče, vizuelno je auto čini mi se osetno lepši, a u vožnji se naravno osećaju poboljšanja, mada nisam stigao malo ozbiljnije da ga probam. A i povlačim reč da je neudobniji auto s ovim oprugama... možda je čak i malo udobniji
Comment
-
-
Originally posted by Bane®Nemane, jebote, pa je l mita stavljao opruge sa pete generacije na četvrtu bezuspešno (one pašu ali ne spuštaju auto ni milimetar). Zašto bi se zezao s tom akrobacijom.
I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
Comment