Moja Riksha

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Djux
    CBC Veteran
    • 10.08.2007
    • 133
    • Zemun

Sjajno. Sta god pricali ovi polumeseci stoje na svekom mercedesu iz tog perioda odlicno. Pogotovo je dobro sto takve identice felne isle fabricki na 500E

Jesu ti ovo cepovi na felnama razlicita sa leve i desne strane? Na jednima hromiran znak na drugima ne

Mozda si mogao da nabacis za broj sire gume, cisto da rub felne ne bude nekako izbacen, jer se lako osteti na ivicnjake. Ja od kako sam presao sa 215 na 225 ne secam se kad sam video ogrebotinu na felni. Koje su dimenzije guma zapravo

Comment

extra izgleda bas su ga popunile sad je kao mali w140

Comment

• VladaR
        CBC Veteran
        • 28.01.2008
        • 134
        • Grocka

Originally posted by Durango
        Evo nekoliko novih slika. Felne nisu nista posebno, ali bolje mu stoje od prethodnih jer nema vise onolike rupe izmedju tocka i krila!
        Imam utisak da si blago nezadovoljan. Ne vidim razlog za to jer su mu ODLICNO legle.
        Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

• mishio
          CBC Senator XXL
          • 29.05.2007
          • 1204

au ekstra primerak 124ke.. felne su legle bruka, mi smo takve imali na w140, to su strasno jake felne, znaci nema sanse da ih iskrivis ni

Comment

• ratic
            CBC Član
            • 09.02.2008
            • 32
            • Sremska Mitrovica

Pre neki dan sam nasao polumesece 16 sa gumama za 200e napred 205/55/16 nazad 215/55/16 vulkanizer taj mi rece da je skinuto sa 124 a nikada nisam video 124 sa 16 polumesecima znam da je to serijska alu na w140 a sada vidim lose iskustvo sa durangom zbog distancera

jel postoji 16 polumesec za 124 da neidem kod vulkanizera bezveze jer mi se distanceri nestavljaju na karavana a samo mi se ova felna svidja zbog cvrstoce.
            Neda mi zena da prodam mercedesa zbog sela!!!

Comment

• Durango
              CBC Senator XXL
              • 01.02.2006
              • 590
              • Zemun, Srbija

Drago mi je da vam se dopada.

@Djux
              Hromirani poklopci su na sva 4 tocka nego tako pada svetlost pa se cini. Felne su 7.5 jota i na njih mogu 205 i 215 gume. Razlika se gotovo i ne primecuje kada se stave na auto, a i ove 205 imaju isturenu ivicu koja je starija od felne i stiti rub.

@VladaR
              Eh, da si ga video sa onim Shaq-ovim felnama i ti bi bio nezadovoljan, a i oko ovih sam se izmaltretirao samo tako.

@Myokis
              Kako ce tek da sine kada ga ispoliram. Moracu kroz suncane naocare da ga gledam.

@Mishio
              Veruj mi da je i to jedan od razloga sto sam se odlucio za njih. Jedne su od najcvrscih alu felni.
              MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• J0HNNY
                CBC Veteran
                • 24.01.2007
                • 196
                • CZ - Centar Zemuna

Nije ni cudo sto je ko nova kad je u 4 ujutru vozi na pranje !
                Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.

Comment

• Durango
                  CBC Senator XXL
                  • 01.02.2006
                  • 590
                  • Zemun, Srbija

Pa da je bas ko nova, nije, ali joj prija pranje pred zoru!

Pre 2 dana sam zatamnio stakla. Radio sam kod Ivana na Zvezdari, a na preporuku IvanaT i Markonija147 sa foruma i prezadvoljan sam. Odradjeno je kao u fabrici. Na zadnja stakla i na zad. soferku sam stavio folije sa 20% propusnosti, a na prednja 35! Uopste nije pretamno i nocu se vozi bez problema, a na suncu je tek prava stvar.
                  Postavicu slike ovih dana samo da ga operem. Ovaj put cu u 5 ujutru da ga vozim na tusiranje.

Comment

• VladaR
                    CBC Veteran
                    • 28.01.2008
                    • 134
                    • Grocka

Originally posted by Durango
                    Ovaj put cu u 5 ujutru da ga vozim na tusiranje.
                    Kaci fotke da vidimo kako izgleda sada.
                    Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

• Srdjan
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 2416
                      • Bajina Basta/Beograd

Koliko kosta to zadovoljstvo i koliko uopste traje proces zatamnjivanja?
                      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Durango
                        CBC Senator XXL
                        • 01.02.2006
                        • 590
                        • Zemun, Srbija

Za moj auto je 100 eura i imas petogodisnju garanciju. Zavrsili su za manje od 2 sata sto je meni bilo neverovatno brzo. Moguce je da je kod nekiha automobila komplikovanije pa traje duze, a mozda negde i krace. Najbolje je da ih pozoves i pitas. Njihov sajt je www.zatamnjivanjestakala.com

Comment

• *IvanT*
                          CBC Senator XXL
                          • 30.01.2005
                          • 3234
                          • Srbija, Beograd, Kara

Momci izuzetno lepo rade svoj posao i jedni su od retkih koje smem da preporučim.
                          Pre dve godine Ivan je osvojio 2. mesto u Evropi na takmičenju u brzini i kvalitetu zatamnjivanja. Renault Clia je zatamnio sam za 36 minuta, ako se nevaram, mada ima modela automobila gde zatamnjivanje potraje i 6-7 sati.

Ja za Vladin auto kažem da je Etalon za 124-vorku, a verujem da je sada još lepša.
                          http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• VladaR
                            CBC Veteran
                            • 28.01.2008
                            • 134
                            • Grocka

Da li postoji varijanta zatamljivanja, ali ne crnom folijom vec plavom - da se stvori utisak AVANGARD stakla (nije klasicno zeleno vec je plavo)?

Comment

• *IvanT*
                              CBC Senator XXL
                              • 30.01.2005
                              • 3234
                              • Srbija, Beograd, Kara

Da, naravno. Postoji 20-ak različitih nijansi folija, a ja sam na jednoj Lanciji imao tamno plava stakla.
                              http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• VladaR
                                CBC Veteran
                                • 28.01.2008
                                • 134
                                • Grocka

Ne tamno, nego svetlo plavo.

Comment

Working...
                                X