AUDI Coupe Quattro 20v '90. i A4 Avant 2.8 30v Quattro '98.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

AUDI Coupe Quattro 20v '90. i A4 Avant 2.8 30v Quattro '98.

Eto promenih auto pre jedno mesec dana i nikako da se pohvalim a nesto me krenulo sa kupovinom kola pa sam prosle nedelje pazario i A4 iz naslova. Elem, kupio sam auto koji sam oduvek zeleo a to je Audi Coupe Quattro sa 7A motorom. Mislim da nema potrebe da ga sada nesto tu kao hvalim evo slika pa prosudite sami. sliku od A4 nisam jos napravio posto je auto na servisu ali okacicu i njega cim pre.
    pozdrav

deutsche gemacht-gut gemacht...
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Prva tura (za Coupe-a):

Druga za Avanta:

Pa, neka je sa srecom, i prvi i drugi! Zhelim ti puno km bez muke i problema =]

Kachi josh slika, oba automobila...
    http://www.bmw.tv

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

svaka cast auto je zmaj....pa jos sa dvoja vrata..extra extra...

daj slike iznutra i slike motora i podatke,koliko para ?
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

hvala, hvala...
        evo sada idem da ga operem spolja posto sam ovih dana prolazio kroz ona G***A pored sajma i onda cu da ga islikam sa svih strana i unutra i motor. Ovo je fotka dok je jos bio sa zimskim gumama i njegovim felnama. sada su na njemu petokarake 16'' i letnje gume.
        motor 7A , 2.3l 20v 170HP Quattro. ABS, servo, digitalna klima, MOMO volan, kadice, sest fabrickih zvicnika u kombinaciji sa mojim CD MP3 grmi do bola, el. podizaci stakala, grejaci sedista i retrovizora, pokazivaci napona, temp. ulja i pritiska ulja i naravno mahagoni koji me nervira do bola i ne znam sta da radim sa njim(ne volim to) da li da ga farbam u crno ili neku drugu boju posto je auto unutra teget. Nije toliko ruzno a i navikao sam se vec. presao 230000 placen 1600EUR stranac. kupio papire od istog takvog ali slupanog za 400EUR. 2003 god auto dosao iz svajcarske . prvi put sam imao priliku da vidim kako svajcarac odrzava auto. U servisnoj knjizici pecat udaran na svakih 8000km. Ja sam treci vlasnik. U svakom slucaju sam prezadovoljan. Golfa II kojeg sam imao pre sam prodao 3000EUR tako da sam za resto para ugradio Loveco Pro i uradio servis.

A4 Avant: motor ACK V6 2.8l 30v 193HP Tiptronic Quattro. Boja neka teget perla G6, prvi put vidim takvu boju. kao da ima neku krljust u sebi tako da u zavisnosti od svetla daje drugaciji efekat. presao 150000 placen 5500EUR domace table. Auto vizuelno u losem stanju. Nije udaran ali je zato izgreban ceo. Potrebno farbanje. I masa nekih sitnica, plastika i srafova koji fale a koje sam vec nabavio. Auto sam kupio u jagodini od nekog ljaljana koji ga je vozio godinu dana a nista ulagao u njega nije. takvu zapustenost u zivotu niste videli. doslo mi da placem kad sam video auto. kreten ni ulje nije kontrolisao, da nisam izvadio sipku i provalio da je ulje na min. izgoreo bi ga na putu do beograda. Dva sata sam se vrteo oko auta sa papirom i olovkom u ruci i belezio mane. na karaju sam mu sa 6800EUR, kolka je bila pocetna cena spustio na 5500. Motor u extra stanju sve na gomili sa farbanjem, servis (ulja, filteri, kaisevi itd.. ce me izaci jos 1500EUR. Cim ga picnem, slikam ga i postavljam fotke.
        Pozdrav

Comment

• RS-6
          CBC Senator XXL
          • 24.07.2005
          • 581
          • Montenegro-Bar
          • 2x AR I BMW 330XI

Audi ti izgleda extra.Boja mu odlicno lezi.Okaci jos koju sliku.
          I naravno nek je srecan i da te odlicno sluzi.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

generalno ne volim automobile bele boje ali ovome bas stoji i ko sto RS-6 kaze lezi mu. ne znam da li da ofarbam branike, sajtne i masku u belo ili da ostavim ovako. sta vi mislite? malo pre sam ga oprao i uglancao , tako da cu sutra da ga islikam i da okacim jos koju fotku. da, jos nesto mi je palo na pamet a to je da i felne ofarbam u belo ili zlatno. dajte savet ili da ih ostavim alu tj da ih ispoliram do visikog sjaja. aluminijum mnogo dobro izgleda kada se ispolira.
            pozdrav

Comment

• ada
              CBC Senator XXL
              • 04.06.2005
              • 2375
              • Novi Sad
              • Svasta nesto

nediraj nista! auto je bruka dobar! ja sam do prosle godine vozio 90 sa 4 vrata sa ful opremom ali motorom 2.3 i autic je zlatan! samo mala napomena! cini mi se da je prednji kraj cukan! i cuvaj te farove ko oci u glavi jer neces verovati da kostaju blizu 800?!!!!
              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
              Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
              Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
              Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

nije cukan , samo ti se cini. Ovo mi je cetvrti Audi po redu i poznajem ih ko svoj dzep. normalno, branici su malo ali sasvim malo spali ipak je to auto star 16god sa predjenih 230k ali i to se da srediti. znaci ti ne bi diro nista, ne znam , razmisljam se. mozda je i boje da ostavim tako kako jeste, za sada. jednoga dana cu mu sigurno promeniti boju u neku Black Magic recimo ili Bordo metalik ali otom potom.

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

Originally posted by ada
                  ...cuvaj te farove ko oci u glavi jer neces verovati da kostaju blizu 800?!!!!
                  verujem da su toliko ali iz originala u porsche-u , i ne samo to, svi delovi za njega su u krv skupi posto nisu standardni kao za jaje npr. recimo, razvodnik paljenja 280E, komplet-lamela, korpa, druk lager 480EUR(jedino za njega je promer 240mm svi ostali su 220mm) i td... ali zato postoji internet i ebay. imao sam problem sa zupcanikom razvodnika, pojeo se posto je napravljen od fibera i samo on kao rezervni deo nema da se kupi jedino u kompletu ceo razvodnik a motor cangrlja li cangrlja. odem na ebay.co.uk i nadjem isti napravljen od bronze. licitiram ga i sve djuture sa postarinom ga dobijem za 30EUR. namestim ga i sada radi ko satic.

P.S. vec sam narucio farove od S2 za 200EUR a dobijam i sabljice posto ocu da stavim haubu kao kod S2 (B4)

Comment

• ale944
                    CBC Senator XXL
                    • 20.03.2006
                    • 1457
                    • Beograd

za s2 sam morao da lijem zupcanik u razvodniku, jer nov nije mogao da se kupi, samo komplet razvodnik, za nekih 50000 din.... doduse sa metalnim zupcanikom umesto fabrickog plasicnog...
                    http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

Originally posted by ale944
                      za s2 sam morao da lijem zupcanik u razvodniku, jer nov nije mogao da se kupi, samo komplet razvodnik, za nekih 50000 din.... doduse sa metalnim zupcanikom umesto fabrickog plasicnog...
                      ko sto rekoh, zupcanik sam naso na www.ebay.co.uk i kostao me je 30E
                      evo jos neka slicica.

Comment

• Durango
                        CBC Senator XXL
                        • 01.02.2006
                        • 590
                        • Zemun, Srbija

Audi je prelep! Definitivno jedan od najlepsih kupea! Ima liniju koja nikada nece zastareti!
                        Felne su mu legle ko budali samar!

Nek ti je sa srecom i da te duuugo sluzi!
                        MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• BRABUS
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2004
                          • 2399
                          • London

Strava ti je auto, ne mogu da prezalim sto kad sam kupovao auto pre Alfe nisam naisao na dobar Coupe.

Nek ti je sa srecom !!!

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

hvala na lepim recima.
                            nadjoh na netu
                            http://www.polovniautomobili.com/plac/d ... ice&page=1

nema slike ali ja nesto i nisam video po gradu nekog kupea da je ocuvan, sve neki krsevi. vidjam dve S2-ke (crni i plavi metalik) kao nove i znam da na Centar Boban ima jedan kao nov (gazdin sin tera).

Comment

• zoranbg
                              CBC Senator XXL
                              • 23.03.2005
                              • 4098
                              • Rooster's Hill , Beog
                              • Grande Punto 1.2

Ima jedan beli slican tvom na Banjici petak motor..valjda.
                              vozio se jedan moj prijatelj u njemu,kaze skoro nabavljen...

da nije bio u tvom autu ??
                              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
                              X