ehhh dok sam sve ovo procitao....crko sam .....svega i svacega imas ti da radis na ovom autu ako zelis da ti to lici na jedno kvalitetno auto....
posjedujem lanciu deltu hf turbo od koje pravim integrale.....svi dijelovi si originalni skinuti sa integrale...nema niakakvih cunerskih dodataka....samo origigi to auto zasluzuje,.....
sto se limarije tice.....zavuci malo glavu pod šolje amotrtizera,....i prednje i zadnje....pogledaj pragove.....vidim da ti je boki...aka vr6 vec rekao za ruboce oko šajbe....ali pogeldaj malo i rub na krovu kod gepeka....obavezno pojacaj stub A a mozes i B......na podu imas čepove....pogledaj kakvo je stanje tu....zatim....zadnji dio...šolje amotrizera.....rubovi kod ovih prosirenja.........
kupio si kult auto....tako se i ponasaj prema njemu...nikakvih seljakluka kao sto je npr narandjasta boja
ili je uradi u tu fabricku (mada se meni ona licno nikako ne svidja...nekako mi je golferska hha) ili je ofarbaj u jednu od 3 prepoznatljive boje....zutu....rosso monza (crvena) ili bianco perlato (perla bijeela dolazila na EVO2 limited edition modelima)
P.S. daj mi ba nadji te felge ko sto si ti kupio.......to su felgice sa delte 2 hpe...ako se ne varam....ako naletis na njih javni mi.....imas cevape od mene
Comment