VW Golf III VR6 2.9 Synchro
Collapse
X
-
Izgleda EXTRA.To je ona verzija sa 140kw ili 190ks.Koje je godiste?Okaci glavnu sliku,motor.
Interesuje me kako te sluzi,jer postoje price da se taj motor brzo grije,ba ako mozes da izneses tvoje utiske o njemu,jer namjeravam vec dvije tri godine da ga uzmem(mada sad imam alfu pa sam se malo ohladio,ali nikad se nezna)
Pozdrav.
-
-
Imash xtra prevoz
Izgleda i dosta ochuvano, ne sumnjam da se o njemu brinesh...
Samo proveri s' vremena na vreme kochiona creva, znaju da zardjaju a poslednje shto ti treba na tako brzom autu je da ti jednog dana otkazhu kochnice...
Zhelim ti puno k km trouble-free vozhnje
Comment
-
-
Vidi se da je ocuvan,enterijer je u super stanju,neka te dobro sluzi i nastavi da ga pazis,stavi neke nocne fotke cajgera,poz>>>
Hvala na lepim recim. Auto sam skoro uzeo,mozda ima mesec dana.Posto radim po ceo dan i vozim sluzbeni auto gotovo da i ne stizem da ga vozim.Desi se da ga ne provozam po 2-3 dana tako da jos nisam ni stekao neke utiske o kolima.Inace VR je kraj 96 god i presao je 126k.Cim se malo bolje upoznam sa autom pisacu a slike motora cu okaciti sutra.
Sto se kocionih creva tice hvala na savetu i imacu to vidu.
Syncro je OK,malo sam omasioAll eyes on me
Comment
-
-
Auto izgleda zaista ekstra!Daj napiši nešto i o potrošnji goriva pošto imam pod rukom jednu takvu Golf četvorku V-6 , 4-motion, koja je bukvalno savršena, ali je svi obilaze jer je samo registracija "da se naježiš"!Ako nije tajna koliko te trojka koštala!?Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by RS-6Interesuje me kako te sluzi,jer postoje price da se taj motor brzo grije. Mislim, VW nikada bolji motor nije napravio, ne vidim kako bi smeo da se "brzo greje"...
Comment
-
-
U pravu si registracija je stvarno propasta sama potrosnja i nije tako strasna.Normalne voznje ide oko 12-13 a kad ga ubijas od gasova oce da potrosi 17-18,tako bar kompjuter pokazuje sto i ne mora da bude skroz tacno.
A o kojoj IV je rec jer sam cuo da na Veroni ima jedna? Mene je III izasla 7k.All eyes on me
Comment
-
-
Upravo o toj 4-ci i pričam.Stvarno je kao nova i to u full-u.Sada joj je cena oko 11000 E a moje mišljenje je, pošto je svi samo gledaju, da će cena klizati dosta niže!Ovaj Golf 4 je baš ono "šta bi kad bi..."ali onda pogledam normalnu potrošnju moje Oktavije od 4,6 D i odmah se otreznim!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by "BaneŠta znači brzo greje? Možda ako je termostat ostao zatvoren. Mislim, VW nikada bolji motor nije napravio, ne vidim kako bi smeo da se "brzo greje"...
Pa sam zato pitao *fokusa* da mi kaze iz licnog iskustva.
Comment
-
-
7 soma za VR6Da ima celofane na sedistima, pa `ajde da toliko kosta.
Inace, motor moze da probleme sa pregrejavanjem, treba ga pazljivo i redovno odrzavati...
@Tetak, otici ce ti taj Golf ako se budes kockao sa vremenom, jer je to jako dobar auto i sigurno ima ljubitelja jakih Golfova koji ce naleteti i kupiti ga da ne pitaju za cenu...jos ako o tome pricas po forumu
Comment
-
-
Ovamo u CG jedan lik ga prodavao oko 8.000 eura.
Comment
-
Comment