Alfa Romeo 156 - Ostvareni san
Collapse
X
-
-
pocinjem da verujem da svaka alfa ide onoliko koliko pise na cajgeruOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Originally posted by SashaSad si naj....
Ali tek cu stvarno, poshto hocu da dohvatim tih 220 po cajgeru
Bilo nas je troje tada u kolima, prosek 90kg plus woofer oko 25kg, plin, pun rezervoar....
Sledeci put sve to leti napolje, gume na 3 bara i probacu nocu kada je hladan vazduh... ima da nakuca 225Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
wow
Prelep ti je auto......................................... koju farbu si koristio za kljeshta.... mnogo mi se dopada kako izgleda..........mislim, koje marke, gde ima da se kupi.............????Love is like taking a dump, Butters. Sometimes it works itself out. But sometimes, you need to give it a nice hard slimy push.
Comment
-
-
Ma neki bezveze autolak, mislim da je bila "Duga"... ali imash da kupish bash boju za cheljusti,
koja bi trebalo da trpi vecu temperaturu.
Prodaje se u spreju i trebalo bi da ga ima u farbarama.
PozzObjects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
Originally posted by PlayerMa neki bezveze autolak, mislim da je bila "Duga"... ali imash da kupish bash boju za cheljusti,
koja bi trebalo da trpi vecu temperaturu.
Prodaje se u spreju i trebalo bi da ga ima u farbarama.
Pozz
Comment
-
-
Alfica je juche dobila nove opruge, amorte, prednje i zadnje stabilizatore i ne znam shta drugo da kazhem osim.... KARTING
Dosta je tvrda, ali lezhi koooo gromMalo mi je trip dok se ne naviknem.
Vozhnja se odvija nekako dvodimenzionalnoSamo levo-desno i napred nazad, a o nekom naginjanju auta nema rechi
Josh i onaj direktniji volan na 156-ici, brooka. Izgledam ko dileja na putu, nonstop se prestrojavam bez ikakve potrebe
Nisam josh izmerio koliko je tachno spushten, ali ovih dana cu da izmerim i da nabacim koju slikuObjects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
Originally posted by PlayerVozhnja se odvija nekako dvodimenzionalnoSamo levo-desno i napred nazad, a o nekom naginjanju auta nema rechi
....
Josh i onaj direktniji volan na 156-ici, brooka. Izgledam ko dileja na putu, nonstop se prestrojavam bez ikakve potrebe
A za slike... Sram te bilo, chekam ko ozeblo sunce ceo dan i nishta!!!
Step2: 24v
Comment
-
-
-
jao kad ih parkiramo sve zajedno kakav ce to vrhic da bude! ustvari dorina - mornarska ne moze, te varijante za poljske puteve ili ljuljuskanje po putu otpadaju!
(ali zato on moze da se pravi vazan dok se parkira na visoke ivicnjake)
da se ne pravim pametan, ali nije lose da prekontrolises trap posle spustanja...
Comment
-
-
eno ga kontrolise po pravcu prema naselju, forsira raskrsnice i polukruzna okretanja...
bio video, nist aposebno ne izgleda, cini se kao da je moglo jooos dole, ali ipak se vidi fino...
nisam se vozio ,, ali po Player-ovom ponasanju pri izlasku iz kola cini mi se da lezi do 5 jaa jaa, jedva je cekao da ponovo upali i krene...
manijak....
Comment
-
-
Guma, ja ne znam o chemu prichash
Sasvim opushteno sam vozio, nije mi jasno kako nisi mogao da me stignesh... mora da je do menjacha
I nemoj da ti manijak da.....
@Milos
Ako mislish na centriranje trapa - to je odradjeno jucheObjects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
Comment