Yugo Koral 55 (1.6) by Blindman Motorsport
Collapse
X
-
-
...hoce da kaze zalepicemo ga za patos,uskoro...vrlo uskoro,cim bude kinte..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Mali savet: Ne puštaj ih da ti skaču po haubi čoveče
to malo ulubljenje ti je najverovatnije od nekog zatvaranja pa onda malo dodato rukom odozgo.
ah super satovi! jel to beše iz lade? planiraš li bele cajgere?
super super'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!
Comment
-
-
Dacin Yugo je jedan od retkih za koje ja znam koga slike ne prikazuju u pravom svetlu - UVEK mnogo bolje izgleda uzivo. Ne znam zasto, obicno to nije tako.
A ono ulubljenje na haubni je verovatno napravio SnOOpy ... znam coveka, sila haosa i bezumlja.
Pozdrav,
DVVBrzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?
Comment
-
-
Originally posted by MiljanFelne idu u srebrnu
[quote:1x85gznr]a i auto ce biti spusten
Auto je lep stvarno i ocuvan maksimalno ali mu treba jedno dobro spustanje jer je ovako kao dzip.Moj jugo je od sanke do patosa visok svega 7cm i vozim ga vec skoro godinu dana i jos nisam nigde ni zacesao karterom niti ista,samo normalno zna se kako se nizak auto penje na bankinu i prelazi preko lezecih policajaca,tako da price koliko je pametno imati nizak auto treba staviti po strani,prosle nedelje sam od GSIja stavio sedista prednja i auto je mnogo udobniji a drzi po krivinama na vencu i Miseluku bruka dobro.
Comment
-
-
Dacho,sve cestitke za Yugishu od mene (i ovde)!Samo tako nastavi!
Yugic ti je bombonica,bice nekad prilike i uzivo da ga vidim,nadam se!
p.s.
Da li si razmishljao da nabacis obrvicu?
Jes' plastika al' je mali i jako efektan dodatak za Yuga!
Comment
-
-
Felne su u alu boji sada.
Satovi su od Lade specijal 1600. Necu raditi bele satove jos uvek, to sam ranije imao i sada mi se ovo nekako vise svidja...
Moj je od sanke do zemlje 10cm i kada silazim sa trotoara redovno ocesem sanke ili onu plast. navlaku ispod, a silazim najneznije moguce.
Hvala na komplimentima!
Comment
-
Comment