Svidja mi se, svakog dana je lepsi i lepsi...
Yugo Koral 55 (1.6) by Blindman Motorsport
Collapse
X
-
-
jebi ga znas kako je, nema da se nadju gume za 13`, i kad ima skupe su u p***u materinu. A znas i sam da se gume dosta trose kad vozis sa 1.5 ili 1.6, proporcionalno radnoj zapremini valjda, nisam siguran u formulu, nisam jos dosao do toga u skoli...
ko prica da nema da se nadju za 14` taj prica bajke ili ih trazi po svom podrumu pa ne moze da nadje, ja sam 195/45/14 nasao isti dan kad sam kupio felne, da sam hteo da se strpim nekoliko dana mogao sam jos dve da uzmem ali me je mrzelo da cekam i tako...
@Tokyo
taj Yugo je od naseg drugara Baneta iz BMS, ima ga vec godinama, to su trodelne felne 13x7J, ima jako mnogo unikatnih detalja po celom autu, vredan je paznje!
Uzgred, stavio sam kocnice sa Alfe 155 257mm diskovi vent.
A da, i karb 23-24 sa alfe neke...
Comment
-
-
Kad sam vozio 13" na jugu,175/50R13 sam trazio jako dugo,i nisam mogao naci da su u Ok stanju,ili su stare bile 10 godina ili su na platnu,za 14" u tako retkoj dimenziji,je bar kod mene nemoguce naci,normalno da je kod tebe veci izbor,ali kad god sam obilazio vulkanizere i oglase zvao,svi me gledaju,i kazu da takvu dimenziju nisu nikad imali,jer im sa zapada samo 175/65R14 dolazi i njima slicne,a za onakve dimenzije nema ni da se poruci jer im dobavljac takve ne donosi.
Comment
-
-
185/55/14 ima kad hoces i gde hoces, ako ti to nisu baloni, a imas i nove Tigar Hitris za 40-ak eura po komadu.
185/50/14 niko nikad nema
195/40/14 mislim da ih vise skoro uopste nema da se kupe, cak ni polovne, jer ih Continental ne proizvodi vec par godina
195/45/14 moze da se nadje, naravno ne kao 185/55 i slicno, ali u principu moze da se nadje.
nasli smo i 205/50/14 P7F, cak.
Comment
-
-
-
Znam da je nova surovo skupa, presurovo, a nove nikad nisam video polovne.
Comment
-
Comment