185/55/14 ima kad hoces i gde hoces, ako ti to nisu baloni, a imas i nove Tigar Hitris za 40-ak eura po komadu.
185/50/14 niko nikad nema
195/40/14 mislim da ih vise skoro uopste nema da se kupe, cak ni polovne, jer ih Continental ne proizvodi vec par godina
195/45/14 moze da se nadje, naravno ne kao 185/55 i slicno, ali u principu moze da se nadje.
nasli smo i 205/50/14 P7F, cak.
185/55R14 je po meni malo prevelik balon za juga,znam da je i tigar proizvodi i licno mi se ne dopada kako izgleda ta dimenzija
Za ostale necu ni da komentarisem jer ju u NS-u i okolini nisam uspeo naci nikako,a mislim da nema vulkanizera kojeg nisam zvao.
Prosao sam nekoliko hiljada km u sluzbenoj Vectri sa P5000 Drago gumama - super su za kisu, ali mislim da neces biti zadovoljan na sportskom Yugu. To je u osnovi guma za kisu za malo teza vozila i nije bas nesto za ostru voznju, pogotovu ne za Yugic.
Znam da verovatno nisi bio u prilici da biras, ali cisto da se ne razocaras...
A za ovaj penjanje na ivicnjak, imas "zuti karton"...
sve pohvale za jugica i za vlasnika.
nego kako sluze felne , u kakvom su stanju , trebao sam ja da ih uzmem ali sam isao na more pa sam bio tanak s'kesom ... ne mogu da ih prezalim, i jos kad vidim kako stoje kod tebe .... sila
Comment