Hm, nisi razmisljao o 3M?
Ionako su na racing vozilima samo nalepnice...
Jesam, naravno, ali ako si primjetio u ovom rjesenju
postoji tonski prijelaz od 0% do 100% srebrne,
a takvih nalja/folija iz kojih bi se to dalo izrezati
ovdje nema na trzistu
To htedoh reci...
Ovde se, pre par godina, provlacila reklama da sa 3M trakama presvuku koji god deo vozila hoces (reklamirali su par potpuno oblepljenih vozila), sa tvojim ili njihovim dizajnom uz garanciju od par godina, za ne posebno velike pare.
Originally posted by Jovana
Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
...probao sam to već izvesti, ali nisam zadovoljan rezultatom.
Naime, ovi strojevi za tisak/stampu velikih formata su u principu
ink-jet stampaci pa tonski prijelaz ne ispada baš uredno, a i rasterska tocka na takvoj samoljepivoj prozirnoj foliji nije super fina...
Inace, cekam nove folije kod mog poslovnog partnera pa da to isprobamo jer se to i njega tice posto oslikava i vozila.
Radim u Digital Printing Centru i to se lako da izvesti... Digitalna stampa (vutek) na self foliji ili MacTac foliji a zatim se sece po konturi (ricuje) na cuteru (ploteru)... cas posla...
Nego na onoj slici sa skupa na Grobniku... jer to u prvom planu Giulia GTAm? Pretpostavljam da je replika, ali cini mi se odlicna... imas li jos koju sliku, veliki sam ljubitelj iste...
Radim u Digital Printing Centru i to se lako da izvesti... Digitalna stampa (vutek) na self foliji ili MacTac foliji a zatim se sece po konturi (ricuje) na cuteru (ploteru)... cas posla...
Nego na onoj slici sa skupa na Grobniku... jer to u prvom planu Giulia GTAm? Pretpostavljam da je replika, ali cini mi se odlicna... imas li jos koju sliku, veliki sam ljubitelj iste...
Comment