Moja prevozna sredstva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Originally posted by sri98

Brabus ima ovde i starijih clanova koji znaju da je moguce picarenje i sa peglom.

Sve je moguce.....samo sto je u ovo vreme nazalost mogucnost vise u rangu teorije nego prakse

U ono vreme, u koje ja nisam ziveo, bilo je itekako moguce

Comment

• Flavio
      CBC Senator XXL
      • 13.06.2006
      • 1926
      • 012 Centar
      • KaraWagon 1.4T.Spark

Kako li je samo veselo kad iz onolike Mergare se spakujes u ovaj tetrapak 126?

Comment

• Vocko
        CBC Senator XXL
        • 25.04.2005
        • 4556
        • nBGd

Da li promena avatara znaci i konacnu promenu auta ?

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Sada bi mogao i da zakljucim ovu temu sa kratkom analizom.

Pick up - prava pustolovina, nikad se ne zna da li ce se i dokle stici. Taman kao sto je neko napisao - odrzavan je kao i svaki drugi, taman da bude sto manje ulaganja i sto vise koriscenja.

G2, pa jos dizel - sta reci, sve je svima jasno, jes' da je ispravljac kicme i da radi k'o Ferguson, ali svuda stigne.

Z 101 - nesto nalik pick up-u, ali bolje odrzavan. Trosi ulja skoto koliko i benzina, ali zato cajger radi k'o na Ferariju - pokazuje i do 180.

SAAB - pouzdano, sigurno, neke gluposti ne rade (k'o da je FIAT) ali opsti feeling je taman, pogotovo sto je cabrio i moze da sluzi kao terpija umesto taletica.
          Opustena voznja, prava picolovka, zapazen si "za sve pare" i za tih nekoliko dana sam samo nekoliko puta ubacio u petu - koji ce mi, kada sam u cool feelingu.

Civic - e, tu mi je bilo kao kod kuce, ipak je to made in Japan, zamenio sam samo polen filter i klima je radila kako treba. Stigao je Civic i na Alfa skup, ali nismo hteli da se guramo medj' njih pa niste videli slike.

MB - ladja k'o ladja, sve radi, jes' da je malo lenj, ali ide i ici ce sigurno jos par stotina 000 km. Jedino mi se ne svidjaju sedista - kao da sam na ljuljasci ili brodu - gore-dole-gore-dole.

Pegla - jedinstvena jer je motor sa vodenim hladjenjem. Interesantna promena posle MB. Oduva te svaki kamion i bus, ali svuda stignes i svuda ga zabodes, parkiranje milina i potrosnja 5 litara benzina. Jedini problem je sto ponekad nije htela da radi, ali je to reseno dotezanjem pumpe za gorivo, jbg, olabavila se od "malih" vibracija.

Bilo je u steku jos par vozila, ali nije bilo potrebe.....

To bi bilo sve od mene, novo vozilo je u posedu - ukoro stize nov topic.
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• TAZZ
            Banovan
            • 30.05.2005
            • 1409
            • NBGD,SERBIA

Comment

Working...
            X