Sada bi mogao i da zakljucim ovu temu sa kratkom analizom.
Pick up - prava pustolovina, nikad se ne zna da li ce se i dokle stici. Taman kao sto je neko napisao - odrzavan je kao i svaki drugi, taman da bude sto manje ulaganja i sto vise koriscenja.
G2, pa jos dizel - sta reci, sve je svima jasno, jes' da je ispravljac kicme i da radi k'o Ferguson, ali svuda stigne.
Z 101 - nesto nalik pick up-u, ali bolje odrzavan. Trosi ulja skoto koliko i benzina, ali zato cajger radi k'o na Ferariju - pokazuje i do 180.
SAAB - pouzdano, sigurno, neke gluposti ne rade (k'o da je FIAT) ali opsti feeling je taman, pogotovo sto je cabrio i moze da sluzi kao terpija umesto taletica.
Opustena voznja, prava picolovka, zapazen si "za sve pare" i za tih nekoliko dana sam samo nekoliko puta ubacio u petu - koji ce mi, kada sam u cool feelingu.
Civic - e, tu mi je bilo kao kod kuce, ipak je to made in Japan, zamenio sam samo polen filter i klima je radila kako treba. Stigao je Civic i na Alfa skup, ali nismo hteli da se guramo medj' njih pa niste videli slike.
MB - ladja k'o ladja, sve radi, jes' da je malo lenj, ali ide i ici ce sigurno jos par stotina 000 km. Jedino mi se ne svidjaju sedista - kao da sam na ljuljasci ili brodu - gore-dole-gore-dole.
Pegla - jedinstvena jer je motor sa vodenim hladjenjem. Interesantna promena posle MB. Oduva te svaki kamion i bus, ali svuda stignes i svuda ga zabodes, parkiranje milina i potrosnja 5 litara benzina. Jedini problem je sto ponekad nije htela da radi, ali je to reseno dotezanjem pumpe za gorivo, jbg, olabavila se od "malih" vibracija.
Bilo je u steku jos par vozila, ali nije bilo potrebe.....
To bi bilo sve od mene, novo vozilo je u posedu - ukoro stize nov topic.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment