EWE SAD MALO BMW...
Matora DRTINA... `87. godishte...
Model E 30 324 D... 63 kW/86 HP, 150NM/2400 RPM..
Uzeo sam ga sa Zveknutom mashinom....za 1000 OJRA... u 11.mesecu 2004. godine... pri tom je bio registrovan 15 dana pre moje kupovine...
BIO JE DRESH.... LESHINA....
Pa u stvari ni sad ne izgleda neshto bolje na prvi pogled...
Posle 2 K OJRA...
Sredjen MOTOR...( 2 Klipa i Klipnjache, Karike, Bregasta, Radilica, SET Kvachila, Servisirana PUMPA-HEBO MI PAS XXXX- idiot mi je shebo..., Sredjena Glava, Vodjice vent..... itd...) AMORTIZERI napred i pozadi, Nove gume, SERVO LETVA sa kompletom poshto NIJE imao SERVO
, ZADNJE sholje Amortizera, Volan 3 Kraka kozni... MNOGO LEP... Bar meni... Stavljena TURBO usisna grana, radi laksheg pristupa motoru... ko zna kako izgleda Atmo, a kako Turbo usis znatje... a i bit tje slika... Diferencijal sa poluosovinama, ruchica menjacha... i dalje je SLOOPY... ali... Presvlake, alarm, Centralna.... Elektrika mu nije radila... Gle chuda Osigurachi i neke zice izgorele.... SREDJENO...
U planu ... Videtjemo... poshto ode Auto kod Brata kad POLOZI voznju...
ali.... TURBINA SA kompletnim usisom...., DDE jedinica, Dizne, PUMPA Elektro naravno...., i shta bude trebalo.... pa da ga turimo na izmedju 85 i 100 kW ( sa TURBOM bi trebao da bude na 85 kW Kao STOCK motor), Farovi sa SOCHIVIMA, Branici i Spojlerchitji i tako to...
Samo da upozorim AUTO je PRLJAV ali PRLJAV ochajno...
SAD MALO SLIKE...

OPET RADNO MESTO MOGA ANDJELA - PRINCEZE al u BMW-u

Matora DRTINA... `87. godishte...
Model E 30 324 D... 63 kW/86 HP, 150NM/2400 RPM..
Uzeo sam ga sa Zveknutom mashinom....za 1000 OJRA... u 11.mesecu 2004. godine... pri tom je bio registrovan 15 dana pre moje kupovine...
BIO JE DRESH.... LESHINA....
Pa u stvari ni sad ne izgleda neshto bolje na prvi pogled...

Posle 2 K OJRA...
Sredjen MOTOR...( 2 Klipa i Klipnjache, Karike, Bregasta, Radilica, SET Kvachila, Servisirana PUMPA-HEBO MI PAS XXXX- idiot mi je shebo..., Sredjena Glava, Vodjice vent..... itd...) AMORTIZERI napred i pozadi, Nove gume, SERVO LETVA sa kompletom poshto NIJE imao SERVO

U planu ... Videtjemo... poshto ode Auto kod Brata kad POLOZI voznju...
ali.... TURBINA SA kompletnim usisom...., DDE jedinica, Dizne, PUMPA Elektro naravno...., i shta bude trebalo.... pa da ga turimo na izmedju 85 i 100 kW ( sa TURBOM bi trebao da bude na 85 kW Kao STOCK motor), Farovi sa SOCHIVIMA, Branici i Spojlerchitji i tako to...
Samo da upozorim AUTO je PRLJAV ali PRLJAV ochajno...
SAD MALO SLIKE...

OPET RADNO MESTO MOGA ANDJELA - PRINCEZE al u BMW-u

Comment