Yugo je 1993.godiste, pravljen za Americko trziste. Ima jos dosta toga da se radi na njemu, sto se tice stylinga. Mislim na peskarenje i farbanje felni u belo, branici i spojler u boju auta....
Sto se tice tuninga, to ce jos da ceka, ipak je to visa stavka ili udar na budzet Ustvari, nigde nisam nasao podatak, kako i sta se moze uraditi na motoru EFI, da se dobije na snazi (ne racunajuci chip tuning).
Lepa zvrcka. Interesuje me samo kako se cuje sa ovim topom . Drug je svojevremeno imao 60-ticu EFI i mogu da kazem da je i u stock stanju lepo isao. Sto se tice stylinga ovo je po meni totalno ok (ne volim seljacenje sa raznim glupostima) a Yugo ima tu srecu da kockastoj karoseriji lepo leze farbane felne - bas ce izgledati kao neki retro trkac .
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
U bele fene extra legnu na crvenu boju. Jel to obrtomer od lajke? kad će padnu beli cajgeri?
Jesi li to malo kratio ručicu menjača? Baš je dobra!
Kakvi su ti to dugmići dole levo? Jel to plin?
Baš mi se sviđa! Super!
'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!
Ne znam koliko imas godina, al ako si preko 18 obavezno skinu ovu shabansku nalijepnicu "2 FAST 4 YOU", ne vozis bolida pa da si najbrzi u gradu. Samo se brukas s tim a i lijepse ce ti izgledati auto kad je "izbrijan" bez nalijepnica i bedzeva. Prijateljski savijet, nista licno.
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Slazem se za spojler. A sem sto je lepse (nikad nisam shvatio sto se ljudi toliko loze na ono "branici u boji karoserije") je i prakticnije. Ako i farbash ostavi par cm crnog pro dnu - zgodno je za susrete sa ivicnjacima i neravninama na nasim "pistama" od puteva.
Inace ako bash ne zelis preterano ostavi to sve u crnoj boji - izgleda mocnije.
I da - slazem se za nalepnicu - vizir mozes da ostavis ali skini natpis obavezno - deluje malo isfurano.
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Ne znam koliko imas godina, al ako si preko 18 obavezno skinu ovu shabansku nalijepnicu "2 FAST 4 YOU", ne vozis bolida pa da si najbrzi u gradu. Samo se brukas s tim a i lijepse ce ti izgledati auto kad je "izbrijan" bez nalijepnica i bedzeva. Prijateljski savijet, nista licno. [/quote]
Ma, ja imam dovoljno godina, ali to je ideja mog sina, on uskoro puni 18, treba da polaze, tako da ce mi najverovatnije "oteti" auto (cim mu ja to dozvolim ). Zato je ta nalepnica.
Comment