@ToNcA
Ima fenomenalan zvuk, mada na duzem putu ume da zamori zvuk motora (npr. kada sam isao na more)
Ima 129KS, od 0-100km/h za 8.5 sekundi (po katalogu), mogao je da prebaci 200 km/h sigurno kao nov, sada tesko, ipak je '94, dosta je presao i nije imao vecih intervencija na motoru.
@sri98
U Srbiji se ne isplati prati motor, znas i sam kako je u bg (a ni u unutrasnjosti nije nista bolje), prasina i prljavstina na sve strane...
PS. Ako moj auto sa istom kubikazhom, 115 KS i koji je pritom i 150 kg tezhi mozhe preko 200 km/h - mozhe i taj tvoj, a i godishta su im "tu negde" Mada, nisam nikad vozio taj auto, mozhda ima loshe uparen menjach (kratki final drive odnos), ali ne verujem toliko da ne mozhe preko 200... Mada, nebitno, bitno je da ti uzhivash u njemu
@overspeed - a mozda ti samo cajger malo vise nabacuje
A sto se tice pranja motora - u potpunosti te podrzavam. Jednom sam to uradio i posle resio da se manem corava posla mada za slikanje je moglo da padne i jedno kupanje .
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Comment