LANCIA kappa 2.0 20v T coupe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CikaKure
    CBC Senator XXL
    • 14.08.2005
    • 668
    • Beograd

Ajd jos cu malo da spletkarim i offtopicharim, ako dozvolite

Koliko kosta Kappa u dobrom stanju, da se pazari, ovde i preko?
    Pretpostavljam da si dosta gledao pre kupvone i one onomad i ove sad, a ono sto vidim u oglasima nije mi merodavno, a buduci da sam video onu prethodnu, verujem da ti kriterijumi nisu iskriveljeni.

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

Dobra, dobra kappa je preko dosta skupa. Kod nas taj auto nije na ceni pa mozes pazariti solidan primerak za 5500-7000E. Mislim na automobile proizvedene posl 06.1998 sa blagim restajlingom, koji su po meni dosta lepsi i spolja, a pogotovo u putnickom prostoru.

Kappa sa Euro3 motorom se proizvodila od kraja 1999 godine, tako da su tu prakticno nepune dve godine u opticaju za kupovinu, jer se model proizvodio do 02.2001. godine.

Takvi automobili su preko tek skupi, i dobar primerak kosta izmedju 5.000 i 8-9.000E. Ako planiras sam da je kupis to se neisplati, vec obavezno preko neke kuce koja uvozi automobile, jer oni kupuju aute u paketu i dobijaju daleko povoljnije cene, tako da te auto ovde izadje prakticno po istoj ceni, kao kad bi sam kupovao preko.

Kappa Coupe je jos skuplja od limuzinske varijante, a naci je sa Euro 3 motorom je skoro cudo.

P.S. Pod ovim cenama podrazumevam automobile koji lice na nov auto (gde god ga pogledas, sve je kao novo), jer mislim da su moji kriterijumi oko automobila strasno visoki.
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• CikaKure
        CBC Senator XXL
        • 14.08.2005
        • 668
        • Beograd

OK, meni to zvuci razumno. Hvala na informacijama.

Comment

• *IvanT*
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2005
          • 3234
          • Srbija, Beograd, Kara

Nazalost desio se jos jedan peh.

Nakon carinjenja auta (na moje ime), momak koji je dovezao kappu, je dao kljuceve svom mladjem bratu, da se malooo provoza sa autom i naravno (samo meni moze da se desi), decko je izleteo sa puta i izgrebao celu desnu stranu. Sve to se desava proslog vikenda. U medjuvremenu je cela desna strana ofarbana i to ocajno.

Slicna stvar se ponavlja i u cetvrtak, ali je sada auto udaren u prednjem delu.

Posto mi je postalo muka od svega toga, ja sam svoju kaparu za auto uzeo nazad, a ljudi koji su ga uvezli neka rade sa njim sta god hoce. Morace da ga registruju na mene, pa posle da ga prevedu, pa ....

U svakom slucaju, mi je strasno zao sto se sve to izdesavalo, jer sam ostao bez auta, koji je bio bukvalno kao nov. Sada vise nije takav i ja ga ne zelim.

No comment.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Znam da ti neće ništa pomoći ali ja sam ti već rekao šta može cuko da im uradi...
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• *IvanT*
              CBC Senator XXL
              • 30.01.2005
              • 3234
              • Srbija, Beograd, Kara

Druze moj, vise nisam besan, jer je stigla nova ljubav!

Nisam mogao da odollim!!!

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 131#162131

Comment

• Kanarinac
                CBC Senator XXL
                • 08.10.2004
                • 2870
                • BG,Weedikovac

ccc koji pajseri.Pa da sam na tvom mestu naterao bi ih da ti nadoknade vreme shto si chekao.Znachi ovo samo u Srbiji mozhe da se desi.

I love my

Comment

• Srdjan
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 2416
                  • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by IvanT
                  Posto mi je postalo muka od svega toga, ja sam svoju kaparu za auto uzeo nazad...
                  Ako nije tajna, preko koje firme je to islo? I jesi li preko njih uzeo 166?
                  Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• -Vedran-
                    CBC Senator XXL
                    • 03.10.2004
                    • 3255
                    • Beograd

A ko je udario auto u cetvrtak?Opet mladji brat?
                    Power of dreams !!!

Comment

• Dren
                      CBC Senator XXL
                      • 24.08.2005
                      • 1068
                      • Sarajevo

Ne mogu da vjerujem !!!

Dok jednom ne smrkne, istom ne svane...

Cestitke !!!

Comment

• *IvanT*
                        CBC Senator XXL
                        • 30.01.2005
                        • 3234
                        • Srbija, Beograd, Kara

A ko je udario auto u cetvrtak?Opet mladji brat?
                        Stvarno neznam i nisam zeleo da ulazim u dublje rasprave sa njima!

Ako nije tajna, preko koje firme je to islo? I jesi li preko njih uzeo 166?
                        Uopste nije bitno, jer sam ja kod njih otisao na preporuku ljudi koji su bili prezadovoljni sa autima koje su uvezli. Mozda im se omakla greska, a ja nisam od onih koji ce odmah da pljunu po tome.

Alfu nisam pazario kod njih, vec je to opet preporuka preko kolege servisera (AC Ninic), gde je auto odrzavan.

Ovaj put nije bilo greske!

Comment

• jovan30
                          CBC Senator
                          • 07.05.2006
                          • 322
                          • Beograd

Jel mislis na AC Ninic u Mirijevu?

Comment

• Rendjo
                            CBC Senator XXL
                            • 26.06.2006
                            • 340
                            • Zadar HR

Meni je Kappe žao jer će coupe varijanta za neko vrijeme postati unikat..a taj debil što je uništio auto nije normalan..da takav auto vozim odnosio bi se s poštovanjem prema njemu.Uh da se meni to dogodilo ne znam što bi učinio od bjesa..vjerojatno ništa Da je neki auto koji je lako naći ajd,ajd..ali ovo je strašno i mislim koja je to odgovornost dati kaparen auto klincu Alfica je lijepa i svaka čast

Comment

• CikaKure
                              CBC Senator XXL
                              • 14.08.2005
                              • 668
                              • Beograd

Pa koja je odgovornost dati kaparisan auto klincu? Ako zanemaris njegovu ludu glavu a i onoga ko mu je dao uopste bilo koji auto da se (umalo) polupa, odgovornost se meri redom velicine od 500-1500 eura na autu te cene, a to zavisi od troskova boljeg ili losijeg peglanja i zamazivanja, i uspeha prodaje auta sledecem kupcu koji ga placa (verovatno) slicne pare za koje je bio pogodjen da se proda.

Comment

• Rendjo
                                CBC Senator XXL
                                • 26.06.2006
                                • 340
                                • Zadar HR

Ali posuditi tudji auto i još mu piti krv kao da mu je zadnji put može samo najzaostalija budaletina Posudjivao sam i ja od prijatelja i rodbine aute(ne bez pitanja ko ovaj telac)ali sam uvijek pazio te aute ko oči u glavi.Meni se nešto slično dogodilo Ivane kad sam odveo Hondu Legend na servis kod jednog očevog poznanika i trebao zamjeniti disk pločice..i ja uvečer krenem na put kad osjetivši smrad stanem sa strane diskovi svijetle kao da su upravo iz peći izašli..već bijesan ujutro dolazim kod tzv majstora i kažem mu da napravi to kako god zna i umje i zovem popodne i kaže mi da su neka kliješta zapekla i da dodjem ujutro po auto.Već mi muka bila al rekoh ajd dobro..Navečer vidim pun auto maloljetnika sa svjetlečim diskovima juri kroz grad.Izgubio sam ih u gužvi i nazovem gazdu u ponoč da pogleda gdje mi je auto..napade me lik kao što me zoveš u ovo doba..rekoh idi pogledaj..vidi lik da auta nema i kaže da će oderati kožu svom maloljetnom klipanu.Rekoh mu ja da bolje da mu on ispravi poglede na život nego da ja to učinim Drugi šok je bio kad sam dobio račun za spaljene diskove i disk pločice..Moš mislit što sam mu platio..nek se usudi doć kod mene u lice to tražiti pa bi vidio dal bi mu više ikad takva glupost pala na pamet

Comment

Working...
                                X