Beauty or Beast ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Čiča
    CBC Senator XXL
    • 14.12.2005
    • 1621
    • Beograd, Vidikovac

Beauty or Beast ???

Pozdrav od Vladana sa Vidikovca. Ponosni vlasnik Opel Vectre 1.8 16V, 2000 god, presla 170k, kod mene godinu ipo, ugradio sam seqvencijalni plin Landi-Renco.
    Sta jos reci, izvinjavam se sto se tek sada ovde predstavljam, ali sam to uradio davno pre na Opel forumu.

I to je to, mislim da sam i sa ovoliko slika smorio...
    Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
    "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
  • TAZZ
    Banovan
    • 30.05.2005
    • 1409
    • NBGD,SERBIA

Zasto smorio... Kad je nesto lepo ....

Sto bi rekao KOLEGA OVERSPEED....
    Puno trubblefree km da se predje...

Comment

• Čiča
      CBC Senator XXL
      • 14.12.2005
      • 1621
      • Beograd, Vidikovac

Mislim smorio sa brojem slika, jer nista osim poliranja nije "budzeno" ili dodavanao. Nekako sam poklonik originalog izgleda.

Hvala TAZ

"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• TAZZ
        Banovan
        • 30.05.2005
        • 1409
        • NBGD,SERBIA

A Sta reci za moje postove u ovom delu...???
        Ima mala gomila... da se popuni FOTO ALBUM...
        zato sam iscepao na Dve teme...

Comment

• overspeed
          CBC Senator XXL
          • 24.05.2005
          • 2779
          • Kosovska Mitrovica

Nice ride, Mr. Bond

Lepo ochuvana Vektrica, samo imam jednu prijateljsku primedbu, nemoj da me shvatish pogreshno

Skidaj to chudo sa volana, kvari utisak NHF, ako tebi ne smeta zaboravi

Ah, da, kao shto ono reche kolega Tazz:

zhelim ti puno k km trouble free vozhnje...
          http://www.bmw.tv

Comment

• Čiča
            CBC Senator XXL
            • 14.12.2005
            • 1621
            • Beograd, Vidikovac

Mr. PreBrzi,

hvala na misljenju i savetu. Ovo SRANJE na volanu ostaje jos 15-tak dana i slazem se da je odvratno, ali je privremeno resenje jer zelim da i dalje ocuvam kako izgled tako i tehnicku ispravnost vozila (a ko ne zeli)
            Elem idem na odmor uskoro u Grcku pa planiram da u auto prodavnicama da ostavim malo novca

@tazz

kako nekome objasniti da ti se izgleda auta svidja i da imas potrebu da slikas i o tome pricas, jedino sto se plasim da ponekada okolinu gusim sa tom pojavom
            Srecom ovo je pravo mesto za to

Comment

• mance
              CBC Veteran
              • 24.07.2006
              • 185
              • Beograd

Ne kapiram kakve veze imaju navlaka za volan i tehnicka ispravnost

Comment

• Čiča
                CBC Senator XXL
                • 14.12.2005
                • 1621
                • Beograd, Vidikovac

ali je privremeno resenje jer zelim da i dalje ocuvam kako izgled tako i tehnicku ispravnost vozila (a ko ne zeli)

Poenta je bila na "ocuvam izgled" a naravno i tehnicku ispravnost. Posto mi se ruke jako znoje ovom sa "divnom" navlakom zeleo da zastitim jako lep originalni kozni volan... Nadam se da sam objasnio sta je pisac zeleo da kaze? Doduse i ja sam sebe nekada ne kapiram, pa je drugima valjda jos teze

Comment

Working...
                X