Evo i ja da napisem mali dnevnik mog CRXa, i iskreno se nadam da kada budem deka /ako dozivim/ idalje ce biti u mojoj garazi.
1. Uzeta zdrava sasija, kupljen CRX od jednog momka iz Vrbasa, koji je najiskrenije bio u raspadnutom stanju. sve osim sasije i motora koji je skoro uvezen sa papirima u kojima pise da je presao 50 000 /?/je bilo blagi uzas. PS Nikada nisam video CRX-a kome bas nista nije radilo i u gorem stanju. Mada smo ciljalji na zdravu sasiju sve to je bilo nebitno jer je dr. Mugen zna do poslednjeg srafa.
2. Kum Mugen se prvo pozabavio malo mehanikom, tj vesanjem. sve poliuretan energy suspenzion osim gumica na amortima koje cu uskoro staviti.
3. Nakon toga uradjena kompetna instalacija.
4. Ubacen menjac posto je stari bio u uzasnom stanju takodje. Novi osvezen delovima koji se najesce habaju i cascen novim uljem.
5. Izvadjen plin / sa najvecim zadovoljstvom/.
6. Cold air intake sa pecurkom.
7. Izduv - od moje stare izduvne grane rucno pravljene precnika 4,5 cm 4-1, jedna cevka fi 50 sa sto manje savijanja bez srednjeg i prednjeg lonca u top. Top premesten na desnu stranu da bi bilo jos manje savijanja cevi.
8. Presvicena sedista u narandzasto crno -/ nisam zadovoljan kvalitetom izdrade ali jednog dana valjda ce ih zameniti neke crne kadice/
9. Mugen stelovao ventile, stavio nove svecice, kaiseve, alternator, drugu pumpu za gorivo i poskidao neke delove i crevca za koje kaze da su viska i bespotrebni.
10. Novi zadnji amorti kayaba.
11. Short shifter
12. Novi akumulator 55a
E kada je CRX tehnicki osposobljen prelazi u ruke starom dobro poznatom umetniku Mikiju. :geek:
1. Sve povadjeno od enterijera.
2. Uradjena limarija /sajte, zdrava vrata, zadnja desna strana cela druga..../
3. Uradjen badlook
4. Shaved dor kit /zatvorene rupe od brava i bocnih migavaca/
5. Upasovani branici i sajtne koje su ulivene u sasiju plastikom /pohvale mikiju za drzace branika koji se drze na cetiri safa i koje svaki laik moze da skine. I takodje pohvale za ideju za stabilizatore prednjeg branika ukoliko naletim na neku veliku rupu da ostane citav/.
6. Kompletno zasticen pod i gepek.
7. Uradjen produzetak zadnjih vrata da bi se lakse montirao zadnji spojler.
8. Poliesterski siber
9. Spric git
10. Poliester git
11. Troslojna farba electric orange- spic heker i spic heker lak /zamerka- moja greska u izboru laka u spic hekeru. Devojka mi ponudila jefitiniji i u nedostatku novca morao sam pristati mada sam trebao uzeti bodijev. Izgleda da je lak za kamione ali sam zadovoljan na izdrzljvost. /
12. Komora i naravno pecenje.
E sad nesto od sitnih stvarcica
1.Kamerica u zadnjem braniku radi lakse voznje unazad.
2. TFT monitor
3. Pioneer 6800 MP
4. Zvucnici napred i nazad pioneer
5. Sal woofer -aktivni 12
6. Felne Kosei SPA 100 R16, 7j, ET 38
7. Gume napred Kumho 205/45R16 kisna
8. Gume nazad Uniroyal rain sport 205/45R16
9. Sigurnosne matice
10. Crni Angel eye farovi.
11. Toniran srednji deo stopaljki /crno/
12. Mali strob za voznju unazad /mada razmisljam da promenim funkciju u stop svetlo/
13. Prednja koska
Planovi za buducnost>
1. Stelovanje trapa
2. Zatamljivanje stakala
3. Nitro
4. Nove matice na felnama.
5. Zdrave i novije plastike unutrasnjosti
6. Narandzasti lED UDNER CAR KIT
7. Zadnje stopaljke aftermarket crne
8. Kablovi za svecice
9. Instalacija od novijeg civika
10. Farbanje motornog prostora u crno i dekla u naranzasto i kljesta u crno.
12. Zamena prednje soferke / sto Bane kaze za vlasnike CRX suludo poslednja stvar/ i neki kederi sto nedostaju.
13. Elektricni podizaci.
14. Otvaranje gepeka i poklopca rezervoara na daljinski
15. Elektronika za elektricne retrovizore
UF koliki spisak, tek sad shvatim da sam opet na pocetku. :zbunjen
Nesto sam sigurno zaboravio, ako se setim u medjuvremenu dopisacu.
Uskoro slicice kao propratni amterijal kako se sve radilo. \
I nakraju ponovo zahvlanica starom prijatelju DR. Mugenu i umetniku Mikiju.
Comment