imo je naprijed onaj kamei spojler pa sam razbio . i hvala bogu poslije dvije godine nadjem trenutno je na farbanju i one pragove sa strana. slike cete vidjeti sledece sedmice. planiram jos spustit naprijed 2 cm i zatamnit stakla folijama 25% i jos nekih sitnica al kasnije malo np oni cristal optik stopovi zadnji to cu obavezno uzet
Uhh iskreno ne razumem takve poduhvate.Zashto kupovati onda uopshte auto u startu kad znash da necesh moci da isfinansirash.Mada meni to 15 malo mnogo za taj motor.Imam isti motor u corradu i po gradu normalne vozhnje troshi 10l.Mada AWD mozhda dodaje koju litru.Al ipak 1.6td u njega nikad.ALl dobro 100 ljudi 100 cudi...
ja sam stavio slike da vidite auto a ne da mi solite pamet . ako cete me vi finacirat za gorivo ja cu sutra ubacit 2.3 turbo . a auto sam uzeo zato sto 80 posto onog sto sam htjeo na auto doslo je serijski. kao np sporski volan , sportske opruge i amortizeri , quattro pogon , sporska sjedista i pun kurc opreme . a da sam uzeo obicnog audija imo bi samo siber na krovu. jbg nismo mi svi isti
Lep je autic, svakako bi se okrenuo za njim, boja , felnice izvrsne, spojlercic... Unutra mi je malo previse saren, ali sve je to opet stvar ukusa. Ako budes menjao i stopove bice jos upadljiviji, osim ako to i zelis onda ok. Koji su amortizeri na njemu i zasto da ga jos spustas napred, zbog lezanja ili estetike, ovako mi fino izgleda.
Stvarno lep auto svaka cast quattro, mada se slazem da je unutrasnjost malo presarena ali spolja je prelep i ja ama bas nista ne bih menjao.
Inace reci mi samo jesi li imao nekih prepravki na 4wd kad si ubacivao ovaj td motor ili je sve leglo sraf na sraf zajedno sa menjacem od dizela ?
ja sam stavio slike da vidite auto a ne da mi solite pamet . ako cete me vi finacirat za gorivo ja cu sutra ubacit 2.3 turbo . a auto sam uzeo zato sto 80 posto onog sto sam htjeo na auto doslo je serijski. kao np sporski volan , sportske opruge i amortizeri , quattro pogon , sporska sjedista i pun kurc opreme . a da sam uzeo obicnog audija imo bi samo siber na krovu. jbg nismo mi svi isti
Ne znam sto si komentar odmah doziveo kao "soljenje pameti" jer forumi bas sluze da se cuje misljenje drugih i da svako slobodno iznese svoje misljenje. Ja npr nikad nebih menjao fabricki motor jos 2.0 za 1.6d. Ta potrosnja koju si naveo je malo visoka alii to se da srediti. Gas je tu...
Uostalom Audijevi quattro modeli su vazili u to vreme za "sportskije" verzije. Nisu isli fabricki sa dieselom.
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
pa jbg brate ja promenio . h . a sto se tice 4wd sve je leglo . imo sam prepravke oko sata ubacivanje one zute lampice , dovoda goriva, ispusne grane. i ostalo je more nekih kablova stekera i koje kakvi zajebancija.i morao sam promenit obrtomer. jeste to velika greska ubacivat 16 td posto sad auto jedva ide150kmh max a nekada sam trecom toliko vozio kad bi kreno u prodavnicu. irazmisljam sad o tdi 130 ks al kako sa elektronikom izadjem na kraj
Comment