RENAULT Clio RTi & BMW 1802...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DC2R
    CBC Senator XXL
    • 06.12.2005
    • 334
    • Perth Australia

Clio je ok, mada bas iskereno nije po mom ukusu ali svako ima drugaciji ukus tako da opet mislim da je sasvim ok, BMW je prica za sebe, mislim nema se tu sta reci nego da je auto cista klasika, pravi old-timer, samo ga cuvaj i nemoj dopustiti da propadne.

Jesi pokusao da kontaktiras nekoga iz BMW, mozda bi sa njima mogao neki dogovor da uradis posto sam cuo da dosta firmi hoce da plati dobro lovu za takve unikate, valda im treba za njihove muzeje itd

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Za taj model nisu preterano zainteresovani, odnosno jesu ali mora da bude BOLJI nego sto je bio kad je izasao iz fabrike.
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• overspeed
        CBC Senator XXL
        • 24.05.2005
        • 2779
        • Kosovska Mitrovica

Tek sad pogledah ovu temu...

Neverovatno, ne mogu da verujem kako je ochuvana benka... Motorni prostor izgleda kao da je auto juche izashao iz fabrike... Na gumenim potosnicama, misiiimmm...

Nema opravdanja shto se ponekad ne provoza, nhf ali tako mislim. Na stranu povremeno paljenje tek toliko da ne zariba, na stranu i loshi putevi. Ovo ZASLUZHUJE da se povremeno provrti i "protegne noge", a shto se puteva i rupa tiche znam na shta mislish, ali niko ne kazhe da treba da ga vozish na Frushku Goru... Par krugova gradom, iznenadio bi se koliko bi interesovanje izazvao kod naroda Vec ti rekoshe ranije...

Shto reche M, kamo srece da sam ja imao takvog dedu
        http://www.bmw.tv

Comment

• DC2R
          CBC Senator XXL
          • 06.12.2005
          • 334
          • Perth Australia

hehe e 'biga to vec malo teze ali mislim da uvek ima kolekcionara koji su spremni da daju dobro lovu za takve automobile.

Vamo zanm momka koji ima CRX (onaj prvi model sto mu se svetla dizu na pola), presao nekih 40000km totalno orginalan a proizvodni broj 29, ono bas unikat, kontaktirali su ga ljudi iz honde, mislim da su mu davali novu integru type S ili tako nesto ali nije hteo da ju da (obozavatelj je CRX modela ima ih tri hehe)

Comment

Working...
          X