Cestitam celom B.Z.B. timu na uspesnom nastupu i osvojenim peharima u Ladjevcima
Moj COSWORTH
Collapse
X
-
Kako si ti prosao u Rijeci. Automobila i nije bilo koliko se ocekivalo ili?
Vidim samo 1 u 11 klasi?To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ja nisam imao srece prvi dan dodjem do cetvrt finala i dobijem hondu civic koja ide 13.6 normalno oderem je ali sidjem u klasu 13 tu dobijem onu nakazu od spaceka sto ide 12.5 i izgubim od njega za 0.04sec hteo sam da umrem ali zato Boki 1 mesto klasa 13sec
Drugi dan odvozaju klase 16 i 15 krene klasa 14 i opet dodjem do cetvrt finala padne kisa i sve ode dodjavola.Sve u svemu exstra provod publike kao u Zagrebu 169 auta vrh dva opasna porshea jedan 780ks koji je izgubio od Fice ma ludilo sad se spremamo za Banjaluku idemo u subotu.
Comment
-
-
Originally posted by DC2ROvi video snimci bre nerade (rade prvih 8s a onda samo buffing), de popravite to, bas bi hteo da pogledam
A za fikusa vidim da je postavio balkanski rekord, ode on u klasu od 10s hehehe
BanjalukaClick here to see Video
Comment
-
-
E sad rade upravo sam ih sve pregledao, lepo dosta dobrih auta i fino je sve organizovano, gledao sam i onaj iz Vrbasa, ono je bas cool jedino sto bi bilo bolje da je siri put tako da mogu ici dva auta jedan pored drugog kao u Pancevu.
ps 4X4 ubija, u startu si ubitacan (a i posle hehe)
Comment
-
Comment