Bad GURU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NemaN
    CBC Senator XXL
    • 29.11.2004
    • 1560
    • munze

ma cale mi vozi hondu ja isao na more sa mecom danas sam dosao....

radi negde tamo u bloku pa je tu parkirana sada ...

inace ima neki twingo beli u bloku tamo kod genexa lep isto ....branici sve...
    I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Hypersonic
      CBC Veteran
      • 29.07.2006
      • 116
      • state of Medak, BGD

Pa sto nisi isao sa Hondom, da te crnogorci prihvate kao domaceg
      Znam tog belog twinga, decko je maxovac.
      Stercus accidit

Comment

• mirko
        CBC Senator
        • 18.05.2006
        • 202
        • Prokuplje

Fino fino. A reci mi kako si izveo ovo sa crvenim instrumentalijama? Jesu li pre bili zeleni? ja bih hteo nešto slično samo možda u nekoj drugoj boji pošto mi se čini da nam table rade na sličan princip
        'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!

Comment

• herman
          CBC Član
          • 21.07.2006
          • 15
          • Split

I koliko to konja ima? 45
          Lancia-klub forum

Comment

• Hypersonic
            CBC Veteran
            • 29.07.2006
            • 116
            • state of Medak, BGD

Ako je twingo u pitanju, ista je tabla na svim modelima. Osvetljenje se menja samo promenom folije, posao se zavrsava za 30 minuta. Potrebno je samo naci translucentnu foliju da se ne bi videle sijalice ispod displeja. Boju zavisi od izbora folije

2 herman: Dalmatinac, koji je tebi? Jel sam ti skinuo mozda bivsu ribu pa si ogorcen??? Ne kapiram tvoje ironicne postove. Jel treba da ti se izvinim zato sto se ne palim na lanciu i ne vozim nesto sto ima preko 150 konja? Ako ti je cela poenta da napises nesto lose i uvredljivo, mislim da si dosao na pogresno mesto. Ako ti se ne svidja auto tvoja stvar, ali nije tvoj auto, tako da ne znam sta se nerviras. Mene zabole da li ti se svidja ili ne, svako ima svoje misljenje i svoje ukuse. Ja svoj auto sredjujem zbog sebea ne zbog drugih.
            Stercus accidit

Comment

• kilson
              Moderator
              • 09.10.2004
              • 3216
              • NoviBGD
              • AR 75 GT

Mislim da Herman skriveno zheli da se pozabavish i motorom. Ali sve u svemu, postoji i lepshi nachin da se to izgovori, zar ne Hermane?

Zamolio bih sve koji uchestvuju u ovom thread-u ukazhu poshtovanje prema Hyper-ovom radu a da eventualne predloge ili kritike otvoreno izlozhe, a ne kroz nekakvo omalovazhavanje!

Na moj post nije potrebno odgovarati, kapirajte ga kao rashladnu technost u vashem sistemu.

@Hyper: Good work.
              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• mirko
                CBC Senator
                • 18.05.2006
                • 202
                • Prokuplje

ma samo opušteno bez nervozancije.
                Pa nije svima u prvom planu 200hp i 200km/h
                pa ne mogu baš svi da voze takva kola a i kad bi ih vozili ne bi bilo interesantno.

ima nešto i u eleganciji i stilu

Hvala hyper nije twingo ali mislim da će mi pomoći u pitanju je fiatova digitalna tabla brojevi su isti. nigde nisam našao diode unutra ima samo sijalice.
                a gde ima ta folija da se nadje kod nas?
                izvini za mali off
                'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!

Comment

• NemaN
                  CBC Senator XXL
                  • 29.11.2004
                  • 1560
                  • munze

evo ja mogu da kazem da sam se vozio na 402m sa twingicem sa yugom i sa hondom i da radi 18.6 moja honda 18....super ide
                  I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Hypersonic
                    CBC Veteran
                    • 29.07.2006
                    • 116
                    • state of Medak, BGD

Nemane sine, bruka za tvoju hodnu Salim se, to je zbog toga sto ti smeta stomak Inace ja sam se iznenadio da twingo ide ispod 19 sekundi na 400m. Kako li ide onaj sa 75 konja
                    Mirko, ja nisam nasao bas namenski takvu foliju, vec sam uzeo obicnu crvenu koja se koristi za koricenje, i neku belu translucentnu koju sam uzeo od ne znam ni ja cega, pa sam ih stavio jednu ispod druge. Probaj po stamparijama da nadjes te translucentne.
                    Stercus accidit

Comment

• Karbo
                      CBC Senator
                      • 16.02.2006
                      • 225
                      • Sydney - Land of Downunder

Lijepo si ga sredio, svaka cast!
                      I mogu ti reci lijepse izgleda sa onim zatvorenim rupama, i onako su samo "visak".
                      Ja da sam na tvom mjestu i da imam kesha, uradio bi mu samo wide body kit i autic bi bio kao bombona. Mozda ne puno, cisto malchice da mu das iznad prednjeg i zadnjeg "side panel-a" (krila).
                      Koliko si ga spustao?
                      I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
                      a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
                      It will take your breath away!!!
                      by David E. Davis

Comment

• Hypersonic
                        CBC Veteran
                        • 29.07.2006
                        • 116
                        • state of Medak, BGD

Ehhh da imam para Da imam para, prvo bi sredio onog Hatchija na koga smo bacili ruke moja dva drugara i ja, ali ni nas trojica finansijski nismo u stanju da napravimo drift masinu, a kamoli ja sam. Inace vec sam razmisljao da bljupnem u njega 1.6 16V, i vrlo je izvodljivo, ali finansijski totalno neisplativo, jer morao bi da promenim i menjac i celu kontrolnu tablu i kompletnu instalaciju. Jeste da bi auto bio jedinstven, ali to je investicija od jedno 2000?. Tako da i wide body kit otpada. A auto je inace napred pao 4cm a pozadi 5cm.
                        Stercus accidit

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

Prodaj garazu.
                          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• herman
                            CBC Član
                            • 21.07.2006
                            • 15
                            • Split

Originally posted by Hypersonic
                            Ako je twingo u pitanju, ista je tabla na svim modelima. Osvetljenje se menja samo promenom folije, posao se zavrsava za 30 minuta. Potrebno je samo naci translucentnu foliju da se ne bi videle sijalice ispod displeja. Boju zavisi od izbora folije

2 herman: Dalmatinac, koji je tebi? Jel sam ti skinuo mozda bivsu ribu pa si ogorcen??? Ne kapiram tvoje ironicne postove. Jel treba da ti se izvinim zato sto se ne palim na lanciu i ne vozim nesto sto ima preko 150 konja? Ako ti je cela poenta da napises nesto lose i uvredljivo, mislim da si dosao na pogresno mesto. Ako ti se ne svidja auto tvoja stvar, ali nije tvoj auto, tako da ne znam sta se nerviras. Mene zabole da li ti se svidja ili ne, svako ima svoje misljenje i svoje ukuse. Ja svoj auto sredjujem zbog sebea ne zbog drugih.
                            Ne, nemoj me shvatit kao nikakvu uvredu ni slično, možda sam samo predirektan, bubnem prije nego razmislim.
                            Al mislim opet...nemoj se ti ljutiti al to je meni selo. Kad vidiš auto rekao bi da je F1. Na semaforu do tebe stane Yugo 55 i odere te. Mislim da si tu lovu što si potrošio na plastike mogao puno pametnije potrošiti, recimo novu mašinu stavit unutra, zvijer. Al mislim, tvoj je auto i radiš ga za svoj gušt, samo naprijed i zanemari moja trkeljanja
                            Lancia-klub forum

Comment

• Hypersonic
                              CBC Veteran
                              • 29.07.2006
                              • 116
                              • state of Medak, BGD

Ok Hermane, nema frke, sve je u redu. Ne ljutim se, mada sam bio isprovociran. Yugo 55 ce tesko da me odere. Sa tom lovom koju sam potrosio na branike (sve ukupno oko 270?) tesko da bi mogao da kupim bilo kakav motor ili uradim nesto sto bi povecalo snagu ovih tracavih 60 konja. A posto je twingo uzasno ruzan auto, prvo na papiru je bilo da mu se popravi izgled, tako da sam se bacio na styling. E sad, kada sam skoro zavrsio sa tim, sad je poceo da me kopka tuning, ali tu nalecemo na finansijski problem koji je pod velikim znakom pitanja, a kada bi se odradio bio bi uzasno neisplativ. Zato cu ostati na ovome, a kad ovaj auto bude dobio novog vlasnika, onda cemo traziti nekog japanca kome ce prvo na papiru biti tuning, a za styling, ako ostane nesto para
                              2 sri: Prodacu je tebi za 20k evra i tu japansku plinaru koju vozis : A inace da je garaza u mom vlasnistvu sad bi u njoj verovatno stajao Hatchiroku i Riki, Ljuba i ja bi sredjivali motor na njemu.
                              Stercus accidit

Comment

Working...
                              X