Evo moje 155!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lukas
    CBC Veteran
    • 22.10.2004
    • 180
    • Slovenija

Originally posted by Damijan
    Originally posted by 156V6
    Tablica ti je vrh

Da li je nesto radjeno na motoru? Odgledao sam filmic jesi ucestvovao u pomenutom drag race-u,jel ima nekih konkretnih pravila ili je vise zezanja radi..?
    Drag racing=ilegalan. Samo za adrenalin. Ništa drugo.

Motor ima tvorničke modifikacije, tj 190 KS, blokada 8500 rpm. Samo sam je pomaknuo na 7200 rpm.
    Jel ima tvoja alfa 4x4 vuču i jesi li kad probao se trkati sa kojom hondom vti iz LJ?

Comment

• Damijan
      CBC Član
      • 28.11.2004
      • 30
      • SLO

Originally posted by Lukas
      Originally posted by 156V6
      Tablica ti je vrh

Da li je nesto radjeno na motoru? Odgledao sam filmic jesi ucestvovao u pomenutom drag race-u,jel ima nekih konkretnih pravila ili je vise zezanja radi..?
      Drag racing=ilegalan. Samo za adrenalin. Ništa drugo.

Motor ima tvorničke modifikacije, tj 190 KS, blokada 8500 rpm. Samo sam je pomaknuo na 7200 rpm.
      Jel ima tvoja alfa 4x4 vuču i jesi li kad probao se trkati sa kojom hondom vti iz LJ?
      Non 4x4, non Turbo.

Ne Drag-am! I ako bih htio, imam loša kola, nikamo ne idu zbog izduvne cevi. Moram da menjam kompletno a to iznosi 2000 EUR material i još 50% za rad.

Comment

• Saabo
        Moderator
        • 29.09.2004
        • 1724
        • Vrbas
        • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Pozdrav!
        Pa dodji kod nas i odradi to ovde za mnooooogo manje novce! Samo skines tablice i stavis NS ili ce ti vec neko dati i eto ti auspuha.
        SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• Lukas
          CBC Veteran
          • 22.10.2004
          • 180
          • Slovenija

Moram da menjam kompletno a to iznosi 2000 EUR material i još 50% za rad.
          [/quote]

Pa čovječe kakav je to avspuh za 2000EVRA
          DeVito če ti ga napraviti komplet sa izduvnom granom(kolektor) i cjeli izduvni sistem za 200.000SIT
          I dobičeš sigurno minimalno 10KS

Comment

• Damijan
            CBC Član
            • 28.11.2004
            • 30
            • SLO

Originally posted by Lukas
            Moram da menjam kompletno a to iznosi 2000 EUR material i još 50% za rad.
            Pa čovječe kakav je to avspuh za 2000EVRA
            DeVito če ti ga napraviti komplet sa izduvnom granom(kolektor) i cjeli izduvni sistem za 200.000SIT
            I dobičeš sigurno minimalno 10KS
            Pa to je "samo originalna izduvna cev". Kolektor ima neke izlaze, izvode za EGR ventil (ne znam, kako se kaže kod vas), drukčija je grana od kolektora do katalizatora, a kompletna izduvna cev, od kat-a do kraja, mora biti jedan komad. Ne pitaj me zašto. Treba naručiti, i čekati oko 2 mes.

Ja sam to naručio direktno u IT, dobio za 14 dana, napravljeno iz INOX-a. Original AR ricambi!

Cena, 600EUR!

DeVito znam da je dobar, ali ne znam, dali ima sad homologaciju.

Comment

• Lukas
              CBC Veteran
              • 22.10.2004
              • 180
              • Slovenija

Ma niko ti neče tražiti homolugaciju za avspuh ja sam bio sa svojim na LPP-ju ,kad sam ga spustijo zbog homolugacije i svi su gledali moj kolektor jer je sportski ali niko mi nije ništa dosađivao.
              Još su mi morali naruke nagurati avto na kanal ,da ne bi nasjeo sa kolektorom

A DeVito nema TUV i nijedan majstor u SLO nemože dati TUV za homolugaciju avspuha
              On bi ti sigurno napravijo avspuh, kako treba od kolektora pa do kraja košta oko 120.000SIT.
              Nemoj da đabe bacaš pare za neke avspuhe, kad jih imaš ispred kuče

Comment

Working...
              X